Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Bluetooth przestał działać

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 licha

licha
  • 5 postów

Napisano 28 lipca 2013 - 14:43

Hej, Mam pytanie, na które niestety nie znalazłem odpowiedzi na forum, ale może ktoś już ten problem miał i go rozwiazał, a mianowicie wczoraj przestał działać mi Bluetooth w dość specyficzny sposób. Sparowany iPhone z zestawem głośnomowiacym zaczął sie od zestawu odłaczać, poczym znowu się po paru sek łączył. Powtórzylo sie to paro krotnie, poczym zestaw przestał widzieć telefon. Sprawdziłem i mojego telefonu nie widza inne urządzenia, tak samo jak mój iPhone ich nie widzi. Oznacza to pewnie ze sie coś popsuło, tylko co? Z forum wyczytałem, ze przeważnie psują sie i BT i wifi jednocześnie, u mnie jednak wifi pięknie działa! W międzyczasie nie instalowalem nowych aplikacji, ani nie grzebalem w telefonie! Nie chce robić przywracania systemu, bo w sumie nie mam jak ma ta chwile. Z góry dzięki za pomoc!

#2 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 28 lipca 2013 - 23:45

Co rozumiesz przez inne urządzenia? iPhone zobaczy tylko zestawy głośnomówiące i klawiatury. Jak masz na myśli inny telefon, jako "inne urządzenie" to akurat normalne, że nie widzi.

#3 licha

licha
  • 5 postów

Napisano 29 lipca 2013 - 07:50

Przez inne urządzenia rozumiem mojego macbook'a, zestaw głośnomówiący w innym aucie i jeszcze parę innych sprzętów, które wcześniej widział, teraz ewidentnie coś się zepsuło.

#4 matiitam7

matiitam7
  • 345 postów

Napisano 29 lipca 2013 - 09:20

No to jak będziesz miał chwile to zrób reset, bo chyba sie samoistnie nie przywróci (choć i takie historie słyszałem). Z drugiej strony wydaje mi sie ze jak sie nagle zepsuł to po prostu musisz sie udać do serwisu. Mi tak wifi przestało działać w 4s - poprostu podczas przeglądania wyłączylo sie i juz sie nie dało włączyć nawet po resecie.

#5 licha

licha
  • 5 postów

Napisano 29 lipca 2013 - 10:53

Niestety reset nie dał nic! zostaje mi przywracanie systemu, niestety do 6.1.3, co pozbędzie mnie normalnego JB na tą chwile. WiFi działa bez problemowo jak narazie.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych