Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Android na ipad

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Agazc

Agazc
  • 1 postów

Napisano 22 lipca 2013 - 02:09

Witam. Potrzebuje pomocy bo kompletnie nie orientuje sie w tych nowosciach :( Ostatnio dostałam ipada z wersja oprogramowania iOS 6.1.3 . Chcialam sobie poinstalowac rozne aplikacje mobilne, na "janosik" itp ale brak w moim ipad androida. Czy można go jakoś zainstalować??? Dziękuje za pomoc i pozdrawiam. Agnieszka

#2 Alwar de la Milew

Alwar de la Milew
  • 18 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 22 lipca 2013 - 03:44

Androida na iPada ? :o Poszukaj odpowiednikow/zamienikow dla ipada jak sie postarasz to znajdziesz :) W App store jest wszystko :)

#3 Pluto27887

Pluto27887
  • 263 postów

Napisano 22 lipca 2013 - 05:09

Może tak Są dwa światy Apple i cała reszta. Sprzęt przenośny Apple jest wyposażony w system IOS, a reszta (konkurencja) ma system android. Każdy system ma swój sklep z aplikacjami takimi jak np yanosik. W androidzie jest android market, a w ios jest AppStore. Systemy są ze sobą całkowicie nie kompatybilne.

#4 Smoczy

Smoczy
  • 4 066 postów
  • SkądPrzemyśl

Napisano 22 lipca 2013 - 05:28

Yanosik jest zarówno w AppStore jak i Android Market,wiem,bo sam jestem po przesiadce.W 80% są porty na oba systemy,ale zauważyłem,że w AppStore jest większy wybór,podczas gdy w Polskim sklepie Google jest więcej śmieci niż wartościowych aplikacji.

#5 michal_ms

michal_ms
  • 15 postów

Napisano 22 lipca 2013 - 06:23

Agnieszka to troche tak jakbys dostala Mercedesa i postanowila przelozyc do niego silnik z malucha ;) Szacunek dla czlonkow forum. Spodziewalem sie ze rozwijajac ten link trafie na odpowiedzi wysmiewajace temat, kazdy kiedys zaczyna przygode z apple i super ze jestescie wyrozumiali...

#6 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 22 lipca 2013 - 06:32

Ja raczej porównałbym to do lania benzyny do diesela. W każdym razie proponuję zacząć od Apple — Wsparcie — iPad Zamykam.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych