Otóż równo rok temu w lipcu założyłem w Google domenę, ponieważ chciałem bardziej profesjonalnie podejść do sprawy swojej działalności i tak założyłem: (nazwa)@lukecue.com Po pewnym czasie chciałem zarejestrować również domenę do mojej strony www. lukecue. com ale nigdzie nie miałem takiej opcji, bo była ona już zarejestrowana. Początkowo myślałem, że to ktoś z zewnątrz specjalnie wykupił domenę aby zarobić gdy będę chciał ją pozyskać dla siebie, ale od miesiąca dostaję mejle z Google o treści:
Automatyczne odnowienie za 7 dni
Witamy,
Nazwa Twojej domeny, lukecue.com, jest skonfigurowana do automatycznego odnawiania u rejestratora domen, firmy GoDaddy, w dniu 21 lipiec 2013. Każde odnowienie rejestracji domeny jest ważne przez jeden rok.
Google obciąży Twoje konto po odnowieniu rejestracji. Aby zapewnić sobie nieprzerwany dostęp do usługi, zaktualizuj informacje o płatnościach, w razie potrzeby wykonując te czynności.
Jeśli nie chcesz odnawiać nazwy domeny ani dalej korzystać z Google Apps, wyłącz automatyczne odnawianie na karcie ‘Ustawienia domeny > Nazwy domen’ w panelu sterowania Google Apps, który jest dostępny na stronie google.com/a/cpanel/lukecue.com
I tu zaczyna się moje pytanie, czy jest ktoś w stanie powiedzieć mi czy tak naprawdę ja nie byłem przez ten rok właścicielem tej domeny i mogłem podpiąć stronkę pod to.? Czy może się mylę i ktoś ją wykupił, a teraz mógłbym ją przejąć. Jeśli pierwsza opcja by się zgadzała to prosiłbym o podpowiedz jak skonfigurować to aby wchodząc w link www.lukecue.com otwierała mi się strona z moim fanepage na fb.
Z góry dzięki za każdą pomoc.