Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

KOTOR spolszczenie

• Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 YABBA235

YABBA235
  • 476 posts

Posted 13 July 2013 - 10:10

witam ! Zachęcony przeceną kupilem KOTOR poprzez gameagenta - chciałem kupić normalnie w appstore ale dostałem komunikat że mam za mało miejsca na dysku (sic !) to kupiłem poprzez GA oczywiście nigdzie nie pisało, że w ten sposób muszę instalować steama, tworzyć tam konto etc - dla mnie to kompletna bzdura i stracony czas. Ale ja nie o tym :): zacząłem grać jednak szybkość dialogów mnie trochę powaliła - jest jakiś przepis na wgranie polskich napisów do gry ? Trochę by to mi ułatwiło zabawę. Jakbym miał wersję windowsową to sprawa jest prosta instaluję spolszczenie i już, no ale chciało się mieć os x.... Z góry dziękuję za pomoc

#2 YABBA235

YABBA235
  • 476 posts

Posted 18 July 2013 - 11:31

Dla zainteresowanych jest sposób na spolszczenie ale niedoskonały: Należy podmienić plik dialog.tlk z pakietu app na wersję pl tego pliku ( na końcu znajdują się polskie dialogi do napisów, plik można znaleźć w sieci ). Niestety, po zamianie nie mam polskich znaków tylko jakieś krzaczki - aby je usunąć, należy wyedytować plik bez miany jego formatowania podmieniając litery z ogonkami na "bezogonkowce" :) Mnie sie ta edycja nie udała, zostałem przy krzaczkach ale grać się da !

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users