Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Darmowy hosting do testowania stron, pod fora i miniportale

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 chrzanekk

chrzanekk
  • 167 postów
  • SkądPuławy

Napisano 12 października 2007 - 05:31

Witam
Przeszukiwalem dlugi czas strony z darmowymi hostingami i znalazłem całkiem fajna oferte w zupełności za darmo:

-250MB powierzchni na serwerze
-100GB transferu miesiecznego
-cPanel X
-obsługa PHP, mySQL, perl,CGI,ruby
-parkowanie własnych domen
-konto w domenie www.mydomain.000webhost.com lub we własnej jesli taka -mamy (przy rejestracji mozemy to skonfigurowac)
- 5 kont e-mail
- 5 subdomen
- 5 kont FTP
- 5 baz danych mySQL - mozliwosc obsługi przez phpMyAdmin

spostrzezenia:
-szybki ftp
-brak reklam dodawanych przez dostawce hostingu
-w pełni konfigurowalne konto
-WYMAGANE PODANIE NUMERU TELEFONU KOMÓRKOWEGO WRAZ Z NR. KIERUNKOWYM DO POLSKI W CELU POTWIERDZENIA AKTYWACJI KONTA (DOSTAJE SIE KOD SMSEM, i tylko tyle, sprawdzalem)

tutaj jest przykładowa strona: http://www.insurance.000webhost.org

oto link do strony
http://www.000webhost.com

Wiem ze jest bardzo duzo darmowych hostingów ale moze akurat ten sie komuś przyda. Ja używam i jestem zadowolony.

#2 dusker

dusker
  • 383 postów
  • SkądAmsterdam

Napisano 12 października 2007 - 08:00

otwieram strone glowna i...

Warning: mysql_pconnect() [function.mysql-pconnect]: Can't connect to MySQL server on '75.126.210.180' (4) in /home/srv2/public_html/encoded.php on line 7

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Access denied for user 'nobody'@'localhost' (using password: NO) in /home/srv2/public_html/encoded.php on line 8

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in /home/srv2/public_html/encoded.php on line 8

oraz..

SELECT *from `stats` WHERE `siteID`='1' AND `content`='1' ORDER BY `date` DESC LIMIT 0, 100
Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'nobody'@'localhost' (using password: NO) in /home/srv2/public_html/index.php on line 216

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/srv2/public_html/index.php on line 216

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/srv2/public_html/index.php on line 217

daje temu hostingowi jakies 3 miesiace:)
a domena to .com czy .org? bo podajesz dwa rozne linki
pozdr.

#3 Grooby

Grooby
  • 913 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 października 2007 - 08:32

Jak widac nie 3-mce , tylko juz sie sypie :) Nie dzialajaca baza mysql to pierwszy znak ze tego hostingu nalezy sie wystrzegac :) PS: jesli ktos potrzebuje miejsca na strone www w jakiejs "normalnej" domenie (nazwa.ipoland.org) to zapraszam na PW. G.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych