Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Iphone 4 tylko tryb DFU

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 natcorporation

natcorporation
  • 2 postów

Napisano 02 lipca 2013 - 17:34

Witam serdecznie walczę z iphonem 4s - od kilku dni... W skrócie o co chodzi. Iphone został podpięty pod komputer i zaktualizowany do najnowszej wersji w itunes po aktualizacji pozostał czarny ekran i tryb DFU. Zero reakcji na kombinajcje przycisków. Przy próbie wyjścia z DFU wyłącza się i znów wchodzi w tryb DFU. Komputer go wykrywa tylko w tym trybie. Przy próbie just boot w redsn0w jest unexpected error. Jak sądzicie co może być nie tak. Nie wiem jaki soft był wcześniej, nie sprawdzałem. Pytanie do użytkowników zaawansowanych na tym forum czy mieli już taką opcję. Jeszcze ważna informacja - komunikat po podpięciu do itunes'a i kliknięciu odtwórz - "oprogramowanie dla tego iphone'a jest teraz nieodstępne. Sprawdź czy masz najnowszą wersję itunes i spróbuj ponownie. Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc. Odwdzięczę się. Pozdrawiam m

#2 Paf

Paf
  • 8 094 postów

Napisano 02 lipca 2013 - 17:37

Zaktualizuj iTunes. Home + power 15 sek na iPhone. Podepnij pod kompa i kliknij odtwórz w iTunes.

#3 natcorporation

natcorporation
  • 2 postów

Napisano 02 lipca 2013 - 17:40

Itunes zaktualizowany na jednym i drugim komputerze. Ta kombinacja sprawdzona. Dalej dead. Dziwi mnie komunikat jaki zwraca mi Itunes "oprogramowanie dla tego iphone'a jest teraz nieodstępne. Sprawdź czy masz najnowszą wersję itunes i spróbuj ponownie " . Natomiast przy próbie wgrania softu poprzez SHIFT + odtwórz " Nie można było odtworzyć iPhone'a ponieważ to oprogramowanie nie jest z nim zgodne". Czemu taki komunikat wyskakuje gdy chce wrzucić najnowszą wersję softu ?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych