Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone 5 powiadomienia push (między innymi Whatsapp, Hangsout)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 premislausg

premislausg
  • 314 postów

Napisano 30 czerwca 2013 - 11:31

Witam, Zaczynam dopiero swoją przygodę z iPhone i mam pytanie dotyczące powiadomień push. Mam je ustawione dla aplikacji Whatsapp i działają tylko przy włączonym ekranie. Po jego zablokowaniu powiadomienia nie dochodzą, a po odblokowaniu muszę uruchomić aplikację i wtedy dopiero łączy się ona z siecią. Nie otrzymuję też powiadomień z aplikacji Hangsout. Czy da się to jakoś zmienić, aby powiadomienia push z aplikacji whatsapp przychodziły również przy zablokowanym ekranie? Z góry dziękuję za pomoc.

#2 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 30 czerwca 2013 - 11:44

A internet 3G masz włączony?

#3 premislausg

premislausg
  • 314 postów

Napisano 30 czerwca 2013 - 11:52

Teraz mam WiFi, ale z tego co pamiętam, to na 3G było to samo...

#4 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 30 czerwca 2013 - 12:54

Teraz mam WiFi, ale z tego co pamiętam, to na 3G było to samo...

Bez internetu komórkowego po wygaszeniu telefonu, nie będzie Ci nic działać a tym bardziej Push, ponieważ WiFi jest usypiane, więc to normalne, że powiadomienia nie mają jak dotrzeć.

#5 premislausg

premislausg
  • 314 postów

Napisano 30 czerwca 2013 - 13:27

Bez internetu komórkowego po wygaszeniu telefonu, nie będzie Ci nic działać a tym bardziej Push, ponieważ WiFi jest usypiane, więc to normalne, że powiadomienia nie mają jak dotrzeć.

Na włączonych danych komórkowych jest to samo, powiadomienia nie działają. Sprawdziłem to przed chwilą. Czy coś jeszcze mogę zmienić w ustawieniach?

#6 prezeslodz

prezeslodz
  • 3 postów

Napisano 30 czerwca 2013 - 14:37

w ustawieniach powiadomień ustaw na zablokowanym ekranie

#7 premislausg

premislausg
  • 314 postów

Napisano 30 czerwca 2013 - 17:24

w ustawieniach powiadomień ustaw na zablokowanym ekranie

Są ustawione. Działają tylko około 15 minut od wygaszeniu ekranu. Dziwne, bo aplikacja od maili informuje o nowych wiadomościach...

#8 pastorek23

pastorek23
  • 127 postów
  • SkądOstrów Wlkp. , PL

Napisano 17 października 2013 - 09:29

Odświeżam temat ponieważ mam to samo a zauważyłem że wcześniej działało ... wcześniej tzn u mnie na iOS 6 .... zauważyłem też nie aplikacji WhatsApp nie ma w stawienia - Ogólne - Odświeżanie w tle ....

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych