Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Endomondo na 4.2.1

• This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

#1 ~eL

~eL
  • 2 posts

Posted 28 June 2013 - 21:32

Witam. Jestem stosunkowo nowym użytkownikiem iPhone'a dlatego też proszę o wyrozumiałość. Posiadam iPhona 3g na którym zainstalowany jest IOS 4.2.1 Z tego co wiem Apple nie wspiera już starszych wersji IOS dlatego też znalezienie działającej aplikacji graniczy dosłownie z cudem. Telefon wystarcza mi w 101% dlatego też nie mam potrzeby aby go zmieniać. Nie mniej jednak czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć skąd/jak pozyskać tą aplikacje ? Jest mi to niezmiernie potrzebne a nie będę wydawał kilkuset złoty tylko po to żeby móc zainstalować tą aplikację. Ewentualnie jeśli nie Endomondo to SportyPal albo chociaż Nike Running. Z góry dzięki. Pozdrawiam, ~eL.

#2 dawidnor

dawidnor
  • 984 posts
  • SkądOslo (Asker)

Posted 28 June 2013 - 21:40

App Store to oficjalne zrodlo aplikacji. Innego zrodla nie ma. Jesli juz jest, nazywamy to piractwem.

#3 ~eL

~eL
  • 2 posts

Posted 28 June 2013 - 21:44

Ehm czyli jeśli nie znajdę aplikacji w Appstore, z Waszej strony innej pomocy nie uzyskam ? Szkoda. No ale okej. Jeśli nic z tym nie można zrobić to temat do zamkniecia.

#4 dawidnor

dawidnor
  • 984 posts
  • SkądOslo (Asker)

Posted 28 June 2013 - 21:47

Poczekaj na wypowiedzi kolegow ale wydaje mi sie iz nie ma innej mozliwosci. App Store to jedyne oficjalne zrodlo aplikacji dla iPhone. Moim zdaniem reszta to juz piractwo.

#5 renqien

renqien

Koniec...

• 20740 posts

Posted 28 June 2013 - 21:59

Dokładnie, jeśli nie zachowałeś na komputerze poprzednich wersji programów, nic nie zrobisz. Dlatego warto, chcąc być legalnym, zapobiegać aktualizacji programów w iTunes i w razie czego wgrać od nowa aplikację.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users