Witam.
Jestem stosunkowo nowym użytkownikiem iPhone'a dlatego też proszę o wyrozumiałość.
Posiadam iPhona 3g na którym zainstalowany jest IOS 4.2.1
Z tego co wiem Apple nie wspiera już starszych wersji IOS dlatego też znalezienie działającej aplikacji graniczy dosłownie z cudem.
Telefon wystarcza mi w 101% dlatego też nie mam potrzeby aby go zmieniać. Nie mniej jednak czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć skąd/jak pozyskać tą aplikacje ? Jest mi to niezmiernie potrzebne a nie będę wydawał kilkuset złoty tylko po to żeby móc zainstalować tą aplikację.
Ewentualnie jeśli nie Endomondo to SportyPal albo chociaż Nike Running.
Z góry dzięki.
Pozdrawiam,
~eL.

Endomondo na 4.2.1
Rozpoczęty przez
~eL
, 28 cze 2013 21:32
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 28 czerwca 2013 - 21:32
Napisano 28 czerwca 2013 - 21:40
App Store to oficjalne zrodlo aplikacji. Innego zrodla nie ma. Jesli juz jest, nazywamy to piractwem.
Napisano 28 czerwca 2013 - 21:44
Ehm czyli jeśli nie znajdę aplikacji w Appstore, z Waszej strony innej pomocy nie uzyskam ?
Szkoda.
No ale okej.
Jeśli nic z tym nie można zrobić to temat do zamkniecia.
Napisano 28 czerwca 2013 - 21:47
Poczekaj na wypowiedzi kolegow ale wydaje mi sie iz nie ma innej mozliwosci. App Store to jedyne oficjalne zrodlo aplikacji dla iPhone.
Moim zdaniem reszta to juz piractwo.
Napisano 28 czerwca 2013 - 21:59
Dokładnie, jeśli nie zachowałeś na komputerze poprzednich wersji programów, nic nie zrobisz. Dlatego warto, chcąc być legalnym, zapobiegać aktualizacji programów w iTunes i w razie czego wgrać od nowa aplikację.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych