Problem Apple Id - Nie mogę się zalogować jako new użytkownik
Napisano 15 czerwca 2013 - 19:43
Napisano 15 czerwca 2013 - 19:58
Napisano 15 czerwca 2013 - 19:58
Napisano 15 czerwca 2013 - 20:07

Napisano 15 czerwca 2013 - 20:12
Napisano 15 czerwca 2013 - 20:14
Podczas rejstracjii podałam swojego meila jako ID Apple
Próbuję się zalogować do iTunes wpisuje swój login i hasło - nie idzie - wyskakuje Nie można się połączyć z iTunes Store
Już tak nakręciłam że zgubiłam się całkowicie
Przyszła mi aktualizacja mapy - pojawiła się jedynka - więc dałam Updates ,,, i pojawiło się Hasło Apple ID poprzedniego właściciela telefonu. Jak mam to zmienić ? Panowie proszę o cierpliwość i o pomoc zielonej babcie
Musisz usunąć tą aplikację. Jeśli w iTunes Ci nie działa, spróbuj w App Store ściągnąć jakąś grę lub aplikację np. Znajdź mój iPhone
Napisano 15 czerwca 2013 - 20:15
Ustawienia / itunes & applestore / Apple id i wyloguj
Nie pamietam czy w emailu jest link aktywacyjny, sprawdz to
Właśnie problem, że ja nie mam żadnej ikony wyloguj - mam tylko puste pole Apple Id ,,, Hasłó ,,, Zaloguj się ,,, nie pamiętasz id lub hasła,,, i na samym dole utwórz nowy apple id Nic więcej nie mam
Napisano 15 czerwca 2013 - 20:18
Napisano 15 czerwca 2013 - 20:23
Musisz usunąć tą aplikację. Jeśli w iTunes Ci nie działa, spróbuj w App Store ściągnąć jakąś grę lub aplikację np. Znajdź mój iPhone
Próbowałam - dałam pobierz- instaluj i pojawiła się tablica - zaloguj się - użyj istniejące id - utwórz nowy - anuluj - dałam użyj istniejący wpisuje moje id i hasło - pojawia się komunikat This Apple id has not yet been used in the iTunes Store. Tap Review to sign in, then review your account information
Napisano 15 czerwca 2013 - 20:29
A jestes zalogowany w ustawieniach telefonu ? Jak bedziesz zalogowana, to przy próbie pobrania aplikacji bedziesz proszona tylko o podanie hasla
- - - Połączono posty - - -
Sprawdz twojego emaila którego dostałeś, może trzeba aktywowac konta
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych