Pomyśl sam przez chwilę co by się stało gdyby faktycznie iOS7 mulił 5c. Apple zwyczajnie nie może sobie na to pozwolić. Za duże straty finansowe i moralne. Być może faktycznie na 4 nie będzie tak jak z iOS6 ale 5c będzie musiał działać płynnie z 7, bo inaczej jaki jest sens jego premiery ? Równie dobrze mogliby go sobie darować i zostawić jak jest bo i na 4s też by nadal zarabiali. To jest moje zdanie, jeżeli Cię w jakiś sposób obraziłem to przepraszam, nie taki był mój cel.Paf przyjacielu, weź wolne od netu i trochę na wstrzymanie bo zaczynasz się już zachowywać jak władca tego wątku i dodatkowo forumowy mędrzec. Dziękujemy, że jesteś z nami, wiesz wszystko lepiej i dzielisz się swoją wiedzą ale daj już spokój z ubliżaniem ludziom, wciskaniu im głupoty i braku logicznego myślenia. Odpocznij, proszę.

iOS 7 Beta - wrażenia, pytania i problemy
Posted 09 September 2013 - 18:06
Posted 09 September 2013 - 18:23

Posted 09 September 2013 - 18:57
Pomyśl sam przez chwilę co by się stało gdyby faktycznie iOS7 mulił 5c. Apple zwyczajnie nie może sobie na to pozwolić. Za duże straty finansowe i moralne. Być może faktycznie na 4 nie będzie tak jak z iOS6 ale 5c będzie musiał działać płynnie z 7, bo inaczej jaki jest sens jego premiery ? Równie dobrze mogliby go sobie darować i zostawić jak jest bo i na 4s też by nadal zarabiali. To jest moje zdanie, jeżeli Cię w jakiś sposób obraziłem to przepraszam, nie taki był mój cel.
Oj stary, weź to powiedz Samsungowi jak jest sens istnienia tej firmy skoro oni biorą pieniądze (i to niezłe) za wkomponowywanie efektownych lag'ów w TouchWiz.
Posted 09 September 2013 - 19:04
Oj stary, weź to powiedz Samsungowi jak jest sens istnienia tej firmy skoro oni biorą pieniądze (i to niezłe) za wkomponowywanie efektownych lag'ów w TouchWiz.
Co firma, to inna polityka. Akurat z Samsungiem nie mam zbyt dobrych doświadczeń. Każdy sprzęt tej firmy strasznie mnie irytował swoim działaniem oraz wykonaniem i zawodnością. Mam nadziej że Apple nie pójdzie tą drogą. Zresztą uważam że jak jedna firma robi i RTV i AGD i jeszcze parę inny rzeczy to raczej nie będą to udane produkty. Tak samo jest wg. mnie z Andkiem system pisany pod X urządzeń nigdy nie dorówna systemowi pisanemu pod jedno urządzenie. Tak wiem IOS jest robiony pod parę, ale to i tak zawsze mniej niż Andek. Dlatego właśnie stałem się fanem i iOS i OSX. Systemy te są wg. mnie lepiej dopracowane, szybsze i stabilniejsze niż Android i Windows (Do linuxa nie mogłem się przekonać więc nie wypowiem się nie jego temat). Mam nadzieję że GM 7 miło zaskoczy wszystkich. Ale to moje nadzieje i moje zdanie

A wiadomo jak z tym jest , każdy ma swoje ;]
Posted 09 September 2013 - 21:37
Zresztą uważam że jak jedna firma robi i RTV i AGD i jeszcze parę inny rzeczy to raczej nie będą to udane produkty.
Uważasz, że nad wszystkimi produktami pracuje jedna grupa? Od 8 do 11 robią Androida 4.3 dla Galaxy S4, potem godzinka przerwy i od 12 do 16 robią tryb wirowania w pralce? TouchWiz nie lagowałby (tak mocno) gdyby oni się przyłożyli, ale jak mają to zrobić skoro muszą robić aktualizacje na pięćdziesiąt low endów (i oczywiście TouchWiz musieliby optymalizować na różne rozdzielczości tych low endów), że o programowaniu swoich bajerów typu S-Voice nie wspomnę.
PS: Ciekawe czy ktoś z was wie, że Samsung jest producentem broni. M.in. stworzył automatyczne działka, które strzelają w przeciwnika (takie działka stoją na granicy z Koreą Północną). Dla ciekawych link: South Korea's Machine Gun Sentry Robot - YouTube
- - - Połączono posty - - -
Zresztą uważam że jak jedna firma robi i RTV i AGD i jeszcze parę inny rzeczy to raczej nie będą to udane produkty.
Uważasz, że nad wszystkimi produktami pracuje jedna grupa? Od 8 do 11 robią Androida 4.3 dla Galaxy S4, potem godzinka przerwy i od 12 do 16 robią tryb wirowania w pralce? TouchWiz nie lagowałby (tak mocno) gdyby oni się przyłożyli, ale jak mają to zrobić skoro muszą robić aktualizacje na pięćdziesiąt low endów (i oczywiście TouchWiz musieliby optymalizować na różne rozdzielczości tych low endów), że o programowaniu swoich bajerów typu S-Voice nie wspomnę.
PS: Ciekawe czy ktoś z was wie, że Samsung jest producentem broni. M.in. stworzył automatyczne działka, które strzelają w przeciwnika (takie działka stoją na granicy z Koreą Północną). Dla ciekawych link:
PS: Ciekawe czy ktoś z was wie, że Samsung jest producentem broni. M.in. stworzył automatyczne działka, które strzelają w przeciwnika (takie działka stoją na granicy z Koreą Północną). Dla ciekawych link:
Posted 09 September 2013 - 22:59

Posted 10 September 2013 - 07:26
Uważam że gdyby nie robili tak wielu rzeczy tylko jak Apple kilka, te produkty byłby dużo lepsze.Uważasz, że nad wszystkimi produktami pracuje jedna grupa? Od 8 do 11 robią Androida 4.3 dla Galaxy S4, potem godzinka przerwy i od 12 do 16 robią tryb wirowania w pralce? TouchWiz nie lagowałby (tak mocno) gdyby oni się przyłożyli, ale jak mają to zrobić skoro muszą robić aktualizacje na pięćdziesiąt low endów (i oczywiście TouchWiz musieliby optymalizować na różne rozdzielczości tych low endów), że o programowaniu swoich bajerów typu S-Voice nie wspomnę.
PS: Ciekawe czy ktoś z was wie, że Samsung jest producentem broni. M.in. stworzył automatyczne działka, które strzelają w przeciwnika (takie działka stoją na granicy z Koreą Północną). Dla ciekawych link: South Korea's Machine Gun Sentry Robot - YouTube
Posted 10 September 2013 - 08:43
Posted 10 September 2013 - 09:02
Posted 10 September 2013 - 09:09
Posted 10 September 2013 - 09:19
Posted 10 September 2013 - 09:52
Posted 10 September 2013 - 10:25
Czekacie na dzisiejsza premiere ios7? To sie zawiedziecie bo dzisiaj jej nie bedzie. Bedzie 18 wrzesnia
Było
Posted 10 September 2013 - 10:28
Posted 10 September 2013 - 10:30
Posted 10 September 2013 - 10:37
Posted 10 September 2013 - 10:41
Jak jeszcze nie ma to juz chyba nie bedzie
Chłopie daj im się wyspać. Będzie jak się podniosą z łóżek. Keynote jest o 19 polskiego czasu.
Posted 10 September 2013 - 10:47
Posted 10 September 2013 - 10:50
Na to pytanie odpowiedź zapewne już była, ale nie orientuję się dokładnie w tych terminach.
W każdym razie, dzisiaj ma być premiera Ios'a i nowych telefonów. Czy to znaczy, że dzisiaj po tej konferencji będe mógł wgrać nowego softa np z itunes'a? czy to będzie tylko premiera, potem znowu miesiąc itd itd?
MS
Dla wszystkich aktualizacja będzie prawdopodobnie w dniu gdy nowe iPhony wejdą do sprzedaży (pewnie gdzieś tak 20 września). Dziś na aktualizacje do GM mogą liczyć developerzy (ja obstawiam, że dziś/jutro GM będzie na 100%).
Wie ktoś może czy Apple będzie udostępniać live stream? Bo jak na razie nie mogę znaleźć takiej informacji.
Posted 10 September 2013 - 10:50
Posted 10 September 2013 - 10:54
Posted 10 September 2013 - 10:56
Posted 10 September 2013 - 11:41
teraz bardziej czekam na jailbreak dla iOS 6.1.3

Posted 10 September 2013 - 12:59
Posted 10 September 2013 - 13:35

5 user(s) are reading this topic
0 members, 5 guests, 0 anonymous users