Po dniu testów zauważyłem jedną nowość. Jak się podłączy iPhona kablem usb do komputera, to telefon teraz pyta 'czy komputer jest zaufany?' (PC, nie wiem jak na macu, bo nie testowałem tego). Dodatkowo jakby szybciej śmigał. Chociaż mam wrażenie, że bateria na B3 dłużej trzymała. Ale dopiero jedno ładowanie za mną na B4. Dodatkowo po wczorajszej aktualizacji Spotify przestało się wysypywać (przynajmniej mi się jeszcze dzisiaj nie udało wykrzaczyć jego). Szkoda, że apka Google+ nie doczekała się jeszcze aktualizacji.
Co mnie wnerwilo na poczatek? To, ze na zablokowanym ekranie ciezko jest mi wywolac aparat jednym pociagnieciem palca. Apple znowu cos spieprzylo i ciagle wyjezdza mi dolny pasek. Trzeba trafic naprawde precyzyjnie w ikone aparatu i za nia pociagnac w gore.
Hmm wydaje mi się, że działa cały czas tak samo, czyli łapiesz poniżej krawędzi ekranu, to wysuwa się dolny pasek. Łapiesz powyżej na ikonie, to aparat. Fakt, że ikona mogłaby być trochę wyżej. Bo jak się ma grube paluchy, to ciężko trafić