Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iOS 7 Beta - wrażenia, pytania i problemy

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2838 odpowiedzi w tym temacie

#1126 bartorux

bartorux
  • 146 postów
  • SkądGdańsk/Łeba, Poland, Poland

Napisano 11 lipca 2013 - 18:51

Dzisiaj zebrałem w końcu chęci na zainstalowanie i przetestowanie własnoręcznie IOS7, ale po dzisiejszym przeczytaniu tego wątku nie chcę mieć problemów jak np. kolega powyżej. Na dodatek jest to tak samo iP4.

Chyba tylko i wyłącznie wyjątki to są. Bety 3 będę bronił jak się da bo jest to kawał dobrej roboty ze strony apple :)

- - - Połączono posty - - -

I po powrocie z bety 2 która nie oszukujmy się bardzo laggowała na 6.1.3 bardzo brakowało mi już tego centrum wysuwanego od dołu :)

#1127 mrc120

mrc120
  • 186 postów
  • SkądPłock, Poland, Poland

Napisano 11 lipca 2013 - 19:06

Chyba tylko i wyłącznie wyjątki to są. Bety 3 będę bronił jak się da bo jest to kawał dobrej roboty ze strony apple :)

Trochę źle sprecyzowałem. Chodziło mi o przejrzenie dzisiejszej strony w wątku. Sam cały wątek obserwuje od czasu jego założenia. Z chęcią zainstalowałbym tą betę, ale także nie przekonuje mnie fakt, że z czasem użytkowania IOS7 jest coraz więcej problemów. Chodzi mi problemy typowo wydajnościowe jak i o te z crashowaniem aplikacji oraz problemów z dotykiem. Aktualnie siedzę na 6.0 JB i w celu przygotowania się na IOS7 aktualnie posiadam z cydii dodatki przypominające najnowszy soft od APPLE :)

I po powrocie z bety 2 która nie oszukujmy się bardzo laggowała na 6.1.3 bardzo brakowało mi już tego centrum wysuwanego od dołu

Te centrum z dołu jara mnie najbardziej ;)

#1128 Wodnik Szuwarek

Wodnik Szuwarek

Szef Wszystkich Szefów

• 743 postów

Napisano 11 lipca 2013 - 19:19

Testowałem na iPhone 4 kilka dni. Beta 2 przycinała. W Beta 3 trochę poprawili, ale dzisiaj system się co jakiś czas wieszał i wróciłem do 6.1.3 :D

#1129 ramzestoja

ramzestoja
  • 102 postów
  • SkądRadom, PL

Napisano 11 lipca 2013 - 20:16

Czy wszyscy mają pogodę w powiadomieniach? ja niestety nie mam i szukam jej wszędzie w ogólnych i całych ustawieniach. Dodałem dwa miasto to samo i powiedzcie mi jak usunąć je z pogody?

#1130 bartorux

bartorux
  • 146 postów
  • SkądGdańsk/Łeba, Poland, Poland

Napisano 11 lipca 2013 - 21:20

Dla mnie ogólnie wszystko to co piszecie jest wielkim zdziwieniem. Mi działa dotyk, pogoda wszystko możliwe, łącznie ze wszelkimi powiadomieniami facebooka :)

#1131 grzes_l

grzes_l
  • 3 397 postów
  • SkądGdynia

Napisano 11 lipca 2013 - 21:27

Skype jeśli Wam nie działa w ogóle, to wystarczy skasować i zainstalować ponownie. Niestety chat w Skype dalej nie działa mimo tego. Ale rozmowy głosowe, czy wideo bez zastrzeżeń i stabilnie.

#1132 kwk222

kwk222
  • 18 postów
  • SkądGorlice, Poland

Napisano 11 lipca 2013 - 21:31

U mnie pogoda w Centrum powiadomień jest. czasem znika, ale pojawia znaczek GPS i i wskakuje info z pogodą :)

#1133 kummer

kummer
  • 2 002 postów
  • SkądBydgoszcz,Osielsko

Napisano 11 lipca 2013 - 23:10

Miałeś już zainstalowany Navigon z mapami czy pobierałeś je od nowa?

Pobierałem od nowa.

#1134 suprnowa

suprnowa
  • 664 postów
  • SkądRadom/Norway

Napisano 12 lipca 2013 - 06:43

To u mnie nie działa za nic..Wczoraj nawet pojawiła sie nowa wersja 2.5 i miałem nadzieje ale nici z tego...

#1135 ramzestoja

ramzestoja
  • 102 postów
  • SkądRadom, PL

Napisano 12 lipca 2013 - 10:21

U mnie pogoda w Centrum powiadomień jest. czasem znika, ale pojawia znaczek GPS i i wskakuje info z pogodą :)

U mnie pogody nie ma w powiadomieniach, nawet jej nie ma w ustawieniach powiadomień itp tak jak to było w iOS 6, więc nie wiem co jest grane, da się bez tego żyć ale jak by było to bym był zadowolony. Niestety u siebie nie mogę pozwolić na ingerencje pogody z GPS ponieważ nie ma takiego miasta jak Radom, porostu pokazuje same kreseczki bez danych jak lokalizuje pogodę, sam wpisuje miasto najbliżej mnie i dopiero znajduje pogodę.

Wiecie jak usunąć miasto z aplikacji pogoda?

#1136 tomasov

tomasov
  • 581 postów
  • SkądPolska

Napisano 12 lipca 2013 - 10:36

Małe pytanko: działa wam Sygic Polska?Jeśli nie to wstrzymam się z iOS7 bo bardzo potrzebuje tej navi! edit:zapytam jeszcze o Colin McRae Rally :)

#1137 cHaBeOn

cHaBeOn
  • 167 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 12 lipca 2013 - 10:41

Weź na widok listy w pogodzie i przesuń w lewo palcem po mieście. Tak samo możesz usuwać w notatkach, mail, sms, historii połączeń itd

#1138 ramzestoja

ramzestoja
  • 102 postów
  • SkądRadom, PL

Napisano 12 lipca 2013 - 10:50

Weź na widok listy w pogodzie i przesuń w lewo palcem po mieście. Tak samo możesz usuwać w notatkach, mail, sms, historii połączeń itd

Dzięki za pomoc.

#1139 suprnowa

suprnowa
  • 664 postów
  • SkądRadom/Norway

Napisano 12 lipca 2013 - 12:14

U mnie pogody nie ma w powiadomieniach, nawet jej nie ma w ustawieniach powiadomień itp tak jak to było w iOS 6, więc nie wiem co jest grane, da się bez tego żyć ale jak by było to bym był zadowolony. Niestety u siebie nie mogę pozwolić na ingerencje pogody z GPS ponieważ nie ma takiego miasta jak Radom, porostu pokazuje same kreseczki bez danych jak lokalizuje pogodę, sam wpisuje miasto najbliżej mnie i dopiero znajduje pogodę.

Wiecie jak usunąć miasto z aplikacji pogoda?

Jestem z Radomia i u mnie wyskakuje miasto Radomski ale pogoda sie zgadza..

#1140 sakulec

sakulec
  • 22 postów

Napisano 12 lipca 2013 - 13:02

U mnie jest Radomka albo brak lokalizacji...

#1141 ramzestoja

ramzestoja
  • 102 postów
  • SkądRadom, PL

Napisano 12 lipca 2013 - 13:10

Jestem z Radomia i u mnie wyskakuje miasto Radomski ale pogoda sie zgadza..

To że pogoda Ci się zgadza to nie wszystko chyba.

#1142 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 12 lipca 2013 - 13:42

U mnie jest Radomka albo brak lokalizacji...

Może chytra baba zabrała ;)

#1143 sakulec

sakulec
  • 22 postów

Napisano 12 lipca 2013 - 13:44

W becie 3 nie ma animacji przy baterii w czasie ładowania. Taka pierdółka, ale cieszyła :P

#1144 ramzestoja

ramzestoja
  • 102 postów
  • SkądRadom, PL

Napisano 12 lipca 2013 - 15:45

Może chytra baba zabrała ;)

tak to jej sprawka, moja pogoda i animacja przy baterii :)

#1145 grzes_l

grzes_l
  • 3 397 postów
  • SkądGdynia

Napisano 12 lipca 2013 - 16:41

Safari ma jedną ciekawą funkcję - w kartach pokazuje takie, które mam otwarte na moim Maczku, mimo że w iCloudzie mam Safari nieaktywne.

#1146 pstanek

pstanek
  • 274 postów

Napisano 12 lipca 2013 - 20:59

dziś testowałem. Muszę, że jestem zaskoczony. iOS okazał się większym szajsem niż myślałem. Mało stabilny, wiesza się, aparat nie działa.., wygląda kalendarza (nie komentuję).. Wracam do iOS 6

#1147 schreder

schreder
  • 201 postów
  • SkądOlsztyn

Napisano 12 lipca 2013 - 21:26

Widzieliście, że można teraz przy pisaniu emaila dodać zdjęcie/film do emaila ? Z tego co wiem w iOS6 nie było takiej opcji (trzeba było na zdjęciu klikać wyślij via email).

http://forums.macrum...25&d=1373392613

Bardzo dobrze, bardzo dobrze...

#1148 WojtekF

WojtekF
  • 771 postów

Napisano 12 lipca 2013 - 22:05

U mnie iP5 na beta3 okropnie się grzał, nawet na wi-fi, gdzie nigdy tego nie robił.

Myślałem, że to kwestia upałów, ale widzę, że nie tylko ja tak mam... Mam też dziwne wrażenie, że czas pracy na baterii znacznie się skrócił (w porównaniu z B2), ale to może być kwestia mojej obecnej lokalizacji i zasięgu sieci (chyba, że ktoś ma podobne obserwacje).

#1149 tomek:P

tomek:P
  • 173 postów
  • SkądWrocław, PL

Napisano 12 lipca 2013 - 22:07

Myślałem, że to kwestia upałów, ale widzę, że nie tylko ja tak mam... Mam też dziwne wrażenie, że czas pracy na baterii znacznie się skrócił (w porównaniu z B2), ale to może być kwestia mojej obecnej lokalizacji i zasięgu sieci (chyba, że ktoś ma podobne obserwacje).

Ja też to zaobserwowałem. Wydaje mi się, że jest gorzej.
Co do wstawiania zdjęć z poziomu aplikacji Mail to było w iOS 6 o ile dobrze pamiętam.

#1150 Wodnik Szuwarek

Wodnik Szuwarek

Szef Wszystkich Szefów

• 743 postów

Napisano 12 lipca 2013 - 22:08

dziś testowałem. Muszę, że jestem zaskoczony. iOS okazał się większym szajsem niż myślałem. Mało stabilny, wiesza się, aparat nie działa.., wygląda kalendarza (nie komentuję).. Wracam do iOS 6

Beta iOS 7 działa mniej więcej jak Android z TW od Samsunga :P Także nie jest tragicznie jak na wersję testową :D

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych