iOS 7 Beta - wrażenia, pytania i problemy
Napisano 11 czerwca 2013 - 09:05
Napisano 11 czerwca 2013 - 09:20
Napisano 11 czerwca 2013 - 09:29
panowie, jak to w końcu jest? Mozna wrócić do 6.1.4 po zainstalowaniu tej bety?Nie wprowadzaj ludzi w błąd, jeśli nie znasz odpowiedzi. Nie ma takiej możliwości.
Napisano 11 czerwca 2013 - 09:31
Mogę prosić o screena z ustawień Control Panel?
W control panel masz tylko opcje czy ma byc mozliwosc aktywacji z zablokowanego ekranu ,nic o personizacji itd:/
Napisano 11 czerwca 2013 - 09:37
Napisano 11 czerwca 2013 - 09:38
Napisano 11 czerwca 2013 - 10:07

Czy mi się wydaje, czy na iPhone 4 nie ma przezroczystości ? ten np. dock jest jednolicie szary
Napisano 11 czerwca 2013 - 10:09
Napisano 11 czerwca 2013 - 10:11
Da się wyłączyć automatyczną aktualizację aplikacji ?
Tak, da się.
Napisano 11 czerwca 2013 - 10:20
Napisano 11 czerwca 2013 - 10:26
Napisano 11 czerwca 2013 - 10:29
Napisano 11 czerwca 2013 - 10:31
Napisano 11 czerwca 2013 - 10:33
Napisano 11 czerwca 2013 - 10:33
Napisano 11 czerwca 2013 - 10:35
Faktycznie na iPhone 4 chodzi fatalnie. Ikony wyglądają troszkę lepiej niż na fotach ale i tak jest kiepsko.
To pierwsza beta… czego się spodziewałeś ? iOS 6 też przy 1 becie chodziła jakby chciał a nie mógł…
Napisano 11 czerwca 2013 - 10:36
Jak zwykle wszyscy teraz narzekają i płaczą a jak wyjdzie GM będą zachwyceni. A jeszcze śmieszniejsze jest te porównywanie do Andka czy WP…
Kiedy do was dojdzie że trudno jest wymyślić coś czego już nie było albo nie jest do czegoś podobne ? Włączcie mózgi w końcu.
Mózg mam włączony. I podpowiada mi on, że właśnie trudniej jest wymyślić coś nowego, łatwiej zaś iść na skróty i upodabniać się do konkurencji.
Ja niestety nie jestem zachwycony, i nie będę. Tak już mam że coś albo mi się podoba, albo nie. I nie przekonuję się do czegoś na siłę, tylko dlatego że to coś posiadam. Jedni mają własne zdanie i możliwość wyboru, drudzy bywają zaślepieni i kiwają główkami w zachwycie jako i reszta stada czyni.
Napisano 11 czerwca 2013 - 10:37
Pozostanie chyba kupić Emporię i wrócić do czasów gdy telefon służył tylko do dzwonienia.
Dokładnie mam taki plan, a zamiast smartphona postawić na starego iPad'a z jailbreakiem i ładnym iOS. Jestem przeciwny jailbreak, ale jak widzę teraz Apple zmusza ludzi. Btw. mam plan - jak wyjdzie nowy iPhone z nowym iOS to go kupić i odrazu w sklepie po rozpakowaniu oddać z tekstem, że chciałem Apple - a nie taki badziew. Jak ludzie pooddają trochę telefonów to może Apple zrozumie :-)
A tak serio, prognozuję szybki upadek firmy Apple.
Napisano 11 czerwca 2013 - 10:38
EDIT: Nie mierzyłem czasu ale poszło dość sprawnie, kilka minut może w sumie.
Zawsze możesz wrócić do 6.1.3siedze z iphone 4 w reku i sciagnietym ios7 beta. pytanie. czy dobrze zrobie instalujac ios7 beta na moim iphone 4?
Napisano 11 czerwca 2013 - 10:40
Mózg mam włączony. I podpowiada mi on, że właśnie trudniej jest wymyślić coś nowego, łatwiej zaś iść na skróty i upodabniać się do konkurencji.
Ja niestety nie jestem zachwycony, i nie będę. Tak już mam że coś albo mi się podoba, albo nie. I nie przekonuję się do czegoś na siłę, tylko dlatego że to coś posiadam. Jedni mają własne zdanie i możliwość wyboru, drudzy bywają zaślepieni i kiwają główkami w zachwycie jako i reszta stada czyni.
Zobaczymy jak wyjdzie GM ilu "hejterów" przerodzi się w fanatyków nowego iOS. Iść na skróty ? A co mieli wg, ciebie zrobić ? Zostawiliby ikony źle , dali nowe jeszcze gorzej. Tak właściwie to nikt wam nie karze instalować nowego iOS skoro tak bardzo "boli" was głupi wygląd to siedzicie na 6. Jak panienki , bo ikonki brzydkie. Liczy się funkcjonalność a nie wygląd.
Napisano 11 czerwca 2013 - 10:40
Napisano 11 czerwca 2013 - 10:41
Napisano 11 czerwca 2013 - 10:43
Rozumiem, że jeśli ktoś wymyśli wygodne, męskie, różowe szpilki to chętnie je założysz. Ikony są naprawdę do bani i Ive powinien to jak najprędzej zmienić.Zobaczymy jak wyjdzie GM ilu "hejterów" przerodzi się w fanatyków nowego iOS. Iść na skróty ? A co mieli wg, ciebie zrobić ? Zostawiliby ikony źle , dali nowe jeszcze gorzej. Tak właściwie to nikt wam nie karze instalować nowego iOS skoro tak bardzo "boli" was głupi wygląd to siedzicie na 6. Jak panienki , bo ikonki brzydkie. Liczy się funkcjonalność a nie wygląd.
Myślę, że bez problemu ale głowy nie damPytanie czy po tym będziesz mógł wrócić. Skoro dopiero teraz jest poprawnie.

Napisano 11 czerwca 2013 - 10:46
Rozumiem, że jeśli ktoś wymyśli wygodne, męskie, różowe szpilki to chętnie je założysz. Ikony są naprawdę do bani i Ive powinien to jak najprędzej zmienić.
Porównanie z kosmosu, zresztą jak każde na tym forum. Dopóki iOS jest tak funkcjonalny jak poprzednie dopóty mam gdzieś jak wygląda, teraz zrozumiałeś ?
Napisano 11 czerwca 2013 - 10:50
Zobaczymy jak wyjdzie GM ilu "hejterów" przerodzi się w fanatyków nowego iOS. Iść na skróty ? A co mieli wg, ciebie zrobić ? Zostawiliby ikony źle , dali nowe jeszcze gorzej. Tak właściwie to nikt wam nie karze instalować nowego iOS skoro tak bardzo "boli" was głupi wygląd to siedzicie na 6. Jak panienki , bo ikonki brzydkie. Liczy się funkcjonalność a nie wygląd.
Zapewne wielu się przerodzi, jednak uwierz mi na słowo, że mnie w tej grupie nie będzie. Tak jak nie ma mnie w grupie zwolenników IP5, pomimo że już trochę jest on na rynku.
Ja właśnie zostanę przy IOS6. Nie mam nic do funkcjonalności tego systemu, mnie pasuje i nie czuję potrzeby jego modernizacji. Wygląd to rzecz gustu, do mnie absolutnie nie trafia.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych