Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iOS 7 Beta - wrażenia, pytania i problemy

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2838 odpowiedzi w tym temacie

#551 Driftereks

Driftereks
  • 32 postów

Napisano 16 czerwca 2013 - 13:49

Czy wygrywając bete 2 sposobem jest możliwość powrotu do 6.1.4 ?? Wgrywalem 7 przez shift+update wszystko działało , ale mam przypisany udid do konta deweloperskiego .Czy wygrywając teraz 7 tym 2 sposobem ( jezeli okaże sie ze nie jestem dodany bede miał blokadę aktywacji ??) jezeli bedzie blokada bedzie możliwość powrotu na 6.1.4??

#552 Homer

Homer
  • 9 977 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 16 czerwca 2013 - 13:49

A co dostał software'owo iPhone 5, czego nie ma 4s? :D

AirDrop i efekty w kamerze.

#553 mikoko

mikoko
  • 496 postów

Napisano 16 czerwca 2013 - 14:21

Fajna ta latarka :D

- - - Połączono posty - - -

A co dostał software'owo iPhone 5, czego nie ma 4s? :D

Softwarowo i hardwarowo LTE ?

#554 Sebosz

Sebosz
  • 4 178 postów

Napisano 16 czerwca 2013 - 15:17

AirDrop i efekty w kamerze.

Teraz tak, ale chodzi mi głównie o chwilę jego premiery

#555 MC_

MC_
  • 6 942 postów

Napisano 16 czerwca 2013 - 15:19

A ja planowałem do nich wysłać iP4 na wymianę szybki :-(

#556 Michal.Rz

Michal.Rz

• 1 741 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 16 czerwca 2013 - 16:40

Temat jest poświęcony iOS7 i tego proszę się trzymać. Kolejne posty niezwiązane z tematem będą usuwane, a ich autorzy otrzymają ostrzeżenie.

#557 tmkszlc

tmkszlc

• 1 846 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 16 czerwca 2013 - 16:47

@dudu33, w takim razie nie powinieneś instalować bety. Beta jest po to, żeby deweloperzy pomogli w wyłapywaniu błędów i ich raportowaniu, oraz dlatego, żeby mogli poznać SDK zanim wyjdzie na świat oficjalnie i zdążyć przystosować swoje aplikacje.

#558 Tomzik87

Tomzik87
  • 1 016 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 16 czerwca 2013 - 17:57

Nie wiem czy ktoś o tym pisał ale jak miałem odpalona gre(w poziomie) to multitasking tez był w poziomie tzn ikonki tylko bo karty nadal w pionie

#559 Shadow Knight

Shadow Knight
  • 217 postów
  • Skądokolice Krakowa

Napisano 16 czerwca 2013 - 18:04

Naciąganie sklepu dotyczy iOS 7 :D. Żeby nie robić kompletnego OT dodam że centrum kontroli, w jakimś miejscu(nie pamiętam już, w którym bo musiałem zrobić powrót do 6.1.4)wyglądało bardzo przyjemnie bo kolorystycznie było podobne do centrum powiadomień. Co do samego wyglądu to po rozmowie z kilkoma znajomymi, którzy nie lubią iPhone stwierdzili że system źle nie wygląda, trochę cukierkowy ale ogólnie nawet im się podobał. Więc jeśli wygląd faktycznie jest w fazie beta, to coś czuję że ta zmiana może im wyjść całkiem nieźle. Co do błędów, to Siri ma źle spasowane okienka(miejsce z podpowiedziami pytań).

#560 dudu33

dudu33
  • 8 postów

Napisano 16 czerwca 2013 - 20:31

@dudu33, w takim razie nie powinieneś instalować bety. Beta jest po to, żeby deweloperzy pomogli w wyłapywaniu błędów i ich raportowaniu, oraz dlatego, żeby mogli poznać SDK zanim wyjdzie na świat oficjalnie i zdążyć przystosować swoje aplikacje.

Aha ok:) Chciałem tylko wiedzieć jak to sprawdzić. Będę musiał czekać na oficjalne wydanie...:)

#561 thebest11

thebest11
  • 25 postów

Napisano 17 czerwca 2013 - 05:54

Ja znalazłem taki problem , na komputerze wysłałem 50 obrazków na email , i gdy chciałem aby wszystkie zapisały sie na rolce , nie sie nie dzieje , czy ma ktoś jeszcze takimproblem ?

#562 Homer

Homer
  • 9 977 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 17 czerwca 2013 - 13:40

Do kolejnych błędów, które wypatrzyłem to gdy rozmawiamy na FaceTime, cała górna belka w systemie czy aplikacjach jest zasłonięta przez żółty baner z czasem połączenia FaceTime. Nie da się kliknąć przycisku cofnij w Facebook czy YouTube.

#563 tetisherii

tetisherii
  • 9 postów
  • SkądGniezno

Napisano 17 czerwca 2013 - 14:10

cześć. mam taki problem. Zainstalowałem bete ios 7 i wszystko pięknie, ale aplikacje cały czas "czekają", tylko nie wiadomo na co ":/ Są to aplikacje które zostały zlecone do pobrania po przywróceniu telefonu z archiwum. gdy chcę zainstalować kolejną, to wszystko jest ok. Żeby było zabawnie to spod appstore da się je otworzyć :/ Ma ktoś sposób żeby i na springboard tak było?

#564 bysio

bysio
  • 220 postów
  • SkądBytom, Poland

Napisano 17 czerwca 2013 - 14:31

ios7 Ja wgrałem na czysto 7 bo po takim przywracaniu z 4 restarty na dzień miałem... teraz już działa normalnie...

#565 tetisherii

tetisherii
  • 9 postów
  • SkądGniezno

Napisano 17 czerwca 2013 - 15:58

też wgrałem na czysto ale potem odtwożyłem z archimum icloud, ponieważ zależało mi na zdjęciach. tak to ogólnie wygląda: [ATTACH=CONFIG]15580[/ATTACH] po dotknięciu dowolnej z aplikacji nic się nie dzieje, natomiast gdy wejdziemy w appstore, znajdziemy dają aplikację i zrobimy otwórz wszystko działa jak powinno.

#566 KarsonPL

KarsonPL
  • 19 postów
  • SkądRuda Śląska

Napisano 17 czerwca 2013 - 16:51

Zdjęcie świeżo co po instalacji, nawet sieci nie znalazło jeszcze ;p
Spoiler

Ogólnie to nowy design jest ciekawy, funkcję się za bardzo nie zmieniły. Żadko, ale jednak zdarzają się lekkie lagi. Ogólnie to system miodny i zostanę na tej becie aż do oficjalnej wersji.

#567 iron.gery

iron.gery
  • 4 651 postów
  • SkądPolska | USA

Napisano 17 czerwca 2013 - 18:34

Nowy iOS 7 nie powiem, wygląda fajnie. Ale te drobne przycięcia bardzo mnie irytują, pod względem szybkości działania i ogólnej płynności połączenie iP5 + iOS 6 to ideał.

#568 neverneve

neverneve
  • 718 postów

Napisano 17 czerwca 2013 - 18:40

Mi tam bardzo się podoba nowy design i kierunek w jakim system iOS zmierza.
Dla zainteresowanych, przemyślenia projektanta pracującego w Fitbit - Given Time - Release Candidate One, oraz "projekt kolorów" stworzony przez Louie Mantia (który stworzył kilka ikon dla Apple) - Colors by Louie Mantia. Musicie przyznać, że te gradienty wyglądają imponująco. Kto wie, może znów zobaczymy jego pracę.

#569 iPhone 4th

iPhone 4th
  • 540 postów

Napisano 17 czerwca 2013 - 19:13

Dla tych,którzy pytają o wydajność iOS 7 na iPhone 4 film pokazowy

#570 rastuch

rastuch
  • 48 postów

Napisano 17 czerwca 2013 - 19:36

Następny.... znaleźć nie potrafi, a co dopiero zainstalować. Nie wspominając o tym, ze nie potrafi przejżeć wątku w którym się wypowiada i w którym było to wałkowane wiele razy. EDIT: Żeby nie było OT. Zainstalowałem, pobawiłem się i wróciłem do "szóstki". Funkcjonalnie bardzo na plus ale infantylno-odpustowy layout trochę zniechęca i mam nadzieję, że w finalnej wersji będzie to zmienione. Jeśli nie to po latach oporów "złamie" telefon tylko dla zmiany wyglądu, do czego nawet, do tej pory, rozszerzenie funkcjonalności mnie przekonywało. Przesadzili też trochę ze spłaszczaniem interfejsu, czasami nie można się połapać co jest aktywnym buttonem. Słabo też wygląda w pełnym słońcu, zwiększenie czytelności czcionki nie wiele poprawia. Generalnie czekam z niecierpliwością i nadzieją, że finalny produkt będzie dopracowany do poziomu jaki mamy obecnie w "szóstce" :)

#571 FishBB

FishBB
  • 1 244 postów
  • SkądPOLAND

Napisano 17 czerwca 2013 - 19:56

To dopiero pierwsza beta, chyba i tak jest dobrze. Pamięta ktoś jak było z pierwszą betą iOS6? A ona przecież chyba aż tyle nowego co iOS7 nie wnosiła? Poprawcie mnie jesli nie mam racji ale już nie pamiętam

#572 Piteriuz

Piteriuz
  • 104 postów

Napisano 17 czerwca 2013 - 21:37

Jak uruchomić iTunes Radio na iOS 7 ?

#573 clr

clr
  • 1 326 postów

Napisano 17 czerwca 2013 - 21:53

Jak uruchomić iTunes Radio na iOS 7 ?

bedą uruchamiać następne kraje niedługo

narazie tylko U.S

#574 tomson93

tomson93
  • 341 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 czerwca 2013 - 21:55

Nie wiem czy ktoś Was zauważył , ale jak wykonamy zdjęcie Iphonem 5 z nałożonym filttrem przy robieniu zdjęcia to w rolce apartau zapisuje się ładnie z filtrem ale wysyłająć zdjęcię na strumień zdjęć już jest bez nałożonego filtra . Trochę to głupie i mam nadzieje że to bład bety a nie docelowe założenie

#575 clr

clr
  • 1 326 postów

Napisano 17 czerwca 2013 - 21:57

@tomson u mnie działa jak należy.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych