[iPod Touch 5G iOS 6.1.2] Reset kodu ograniczeń (nie mylić z kodem blokady)
Napisano 04 czerwca 2013 - 18:49
na dniach przesiadłem się z iPoda 4G na 5 generację. Urządzenie kupiłem w komisie (używane) jednak trafiłem na mały problem, a mianowicie na kod blokady ograniczeń którego nie znam. Podałem już dwa razy błędnie i nie wiem co się stanie jak będę wpisywał dalej źle.
Nie mylić z kodem blokady którego nie było, po prostu "przechadzając się" po opcjach natrafiłem na zakładkę "Ograniczenia" (Obok jest informacja, że ograniczenia są włączone mimo, że żadnych nie zauważyłem) w której trzeba wpisać kod który jak się właśnie przekonałem jest czym innym od kodu blokady. Chciałbym go jakoś zdjąć żeby w razie czego nie zostać w przyszłości z palcem w .... (;
iOS jest po trwałym JB.
Z góry dziękuję za pomoc
[ATTACH=CONFIG]15283[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15284[/ATTACH]
Napisano 04 czerwca 2013 - 21:01
Witam,
na dniach przesiadłem się z iPoda 4G na 5 generację. Urządzenie kupiłem w komisie (używane) jednak trafiłem na mały problem, a mianowicie na kod blokady ograniczeń którego nie znam. Podałem już dwa razy błędnie i nie wiem co się stanie jak będę wpisywał dalej źle.
Nie mylić z kodem blokady którego nie było, po prostu "przechadzając się" po opcjach natrafiłem na zakładkę "Ograniczenia" (Obok jest informacja, że ograniczenia są włączone mimo, że żadnych nie zauważyłem) w której trzeba wpisać kod który jak się właśnie przekonałem jest czym innym od kodu blokady. Chciałbym go jakoś zdjąć żeby w razie czego nie zostać w przyszłości z palcem w .... (;
iOS jest po trwałym JB.
Z góry dziękuję za pomoc
[ATTACH=CONFIG]15283[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15284[/ATTACH]
Masz JB więc wyczyść całego Ipoda programem z Cydii iLEX RAT: Restore a jailbroken device to stock - YouTube
Działa bardzo dobrze nie robiąc restore a tym samym nie tracąc JB.
Napisano 04 czerwca 2013 - 21:02
Napisano 04 czerwca 2013 - 22:06
Do zamknięcia! Dzięki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych