Cześć,
piszę ponieważ przeszukałem forum jednak odpowiedzi na ten konkretny problem nie znalazłem, a inne sugerowane rozwiązania nie działały.
Od wczoraj mam problem z odtwarzaniem dźwięków z filmów z internetu. Jeszcze w piątek filmy z anyfiles odtwarzały się normalnie, zwykle słuchałem przez głośnik, raz przez słuchawki... i następnego dnia dźwięku nie było w ogóle. Problem ten występuje niezależnie od tego czy używam Safari czy Chrome. Wchodząc przez przeglądarkę na YT wszystko działa poprawnie, tak samo nie ma problemów z dźwiękami systemowymi i innymi aplikacjami (tvn player, itvp działają poprawnie). Kiedy odtwarzam film z anyfiles obraz jest poprawny, audio nie ma w ogóle mimo, że na pasku głośności jest ustawiony na maksimum. Po podwójnym wciśnięciu przycisku i przejsciu do ustawień dźwięku i jasności mam włączony dźwięk na maska i obok ikonę odtwarzacza muzyki i kiedy wciskam play zaczyna właśnie odtwarzać utwór ostatnio odtwarzany (mimo że odtwarzacz jest wyłączony w tym momencie) za to pauzuje mi film w internecie. Włączałem i wyłączałem ipada wielokrotnie, wyłączałem wszystkie aplikacje, resetowałem połączenie z internetem i nic nie pomaga...
Jakieś pomysły?

Brak dźwięku przy odtwarzaniu filmów w internecie
Started by
KacperK
, 02 Jun 2013 16:31
No replies to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users