nju.mobile - ktoś już to ma?
Napisano 09 maja 2013 - 10:37
Napisano 09 maja 2013 - 10:56
Myślałem nad Ich ofertą, ale potem napatoczył się ten artykuł. Nie wiem czy tak to jest w rzeczywistości ponieważ nie używam go, ale widocznie tak pięknie, łatwo i za darmo to chyba nie wygląda.
Nju.mobile - odpowiedzi na najczęstsze pytania i wątpliwości klientów
Napisano 31 maja 2013 - 22:28
Napisano 30 lipca 2013 - 07:36
Napisano 30 lipca 2013 - 09:21
Napisano 30 lipca 2013 - 18:26
Napisano 30 lipca 2013 - 19:19
Napisano 30 lipca 2013 - 19:24
Sporo ludzi narzeka.
A jakieś konkrety? Nie ukrywam, że sam jestem nju zainteresowany.
Napisano 30 lipca 2013 - 20:03
- - - Połączono posty - - -
Ja właśnie przeszedłem do Plusa i czuję się jak w średniowieczu. BOK i stronę chyba im piszą stażyści... Oferta też biedna. Ale pod względem zasięgu rewelacja.Przecież to jest oferta Orange, a nie jakiś nowy operator. Pomału zastanawiam się nawet nad ich ofertą. Plus trwa w przeświadczeniu, że ludzie nie odejdą od polskiego kapitału. Że firmy z przyzwyczajenia zostaną przy nich.
Napisano 30 lipca 2013 - 20:09
Poczytaj też komentarze:A jakieś konkrety? Nie ukrywam, że sam jestem nju zainteresowany.
Chcesz nielimitowane rozmowy w NJU mobile na karte? - Wykop.pl
NJU Mobile nawala na całej linii. Niepoważne traktowanie klienta. Ostrzegam. - Wykop.pl
Napisano 30 lipca 2013 - 20:35
Napisano 14 sierpnia 2013 - 16:58
przez 6 lat żyłem z ORANGE, a od jakiegoś czasu jestem w nju mobile na abonament - poniżej moje spostrzeżenia w punktach:
1. Przeniesienie numeru firmowego z ORANGE banalnie proste - zajęło od momentu złożenia zamówienia na stronie nju mobile 3 dni (dzień 1 - złożenie zamówienia, dzień 2: weryfikacja i wysłanie umowy, dzień 3: podpisałem umowę oddałem kurierowi i po 3 godzinach miałem włączoną usługę).
2. Czytałem uważnie umowę, sprawdziłem jakie mam na samym początku dostępne usługi itp. i powiem szczerze, jest to pierwsza oferta robiona dla bezpieczeństwa klienta np.: ustawiony jest limit na usługi PREMIUM (czyli płatne komercyjne SMS-y, MMS-y i telefony), czyli jak lubisz sex telefony, albo brać udział w teleturniejach z kosztami 15 zika za esemesa (no zakładam, że tak nie jest i dzwoniłeś na sex telefon przez przypadek

3. Możesz w ogóle zablokować dostawanie takich płatnych ESEMESÓW, nawet jak się zgłosisz (przez przypadek) do takiego konkursu - to samo się tyczy dzwonienia na numery PREMIUM...idealne rozwiązanie jak chcesz dziecku powierzyć słuchawkę - a wiadomo, że każdy facet to dzieciak

4. Oczywiście oferta za te 29 zika za rozmowy, 9 za zwykłe esemesy i mmsy, i 19 za internet jak najbardziej nieprzekraczalna...potem gadasz, wysyłasz ile chcesz i nie zabulisz więcej...sprawdzone...
5. Jak przekroczysz 1 GB danych to ci zwalnia net do 16kB, a nie przysyła rachunek z umową odstąpienia mieszkania

6. Jak chcesz efakturę to aktywacja nic cię nie kosztuje.
7. Generalnie trzeba się mocno starać żeby stracić dziewictwo z tą siecią...czuję się z nią na razie bardzo bezpiecznie jeśli idzie o koszta.
8. Kolejna sprawa to zaje....iście prosty interfejs na stronie...dotychczas uważałem, że ORANGE ma okej, ale to jest bajecznie po prostu proste...te wszystkie plusy i tmobile przypominają przy tym epokę kamienia łupanego. Włączanie usług, typu roaming, typu blokady płatnych smsów itp. jest po prostu czynnością fizjologiczną...organizm sam to wykonuje, choćbyśmy się zapierali

9. Czat informacyjny - bardzo pomocny, podaje nawet rozmiar b...uta kuriera z umową

10. Ja znalazłem tylko trzy rzeczy z którymi trzeba uważać...należy przy zawieraniu umowy zaznaczyć, że się chce e-fakturę bo inaczej zapłacisz za aktywację 200 zł. (a tak to 0 zł.), a po drugie nie dzwoń z twojego nowego nr w njumobile na infolinię njumobile

11. Najważniejsze, umowa na czas nieokreślony !!!
GENERALIZUJĄC, nie widzę lepszej, tańszej, i bezpieczniejszej oferty na rynku bez telefonu. Tyle z mojej strony. Aha, nie jestem również pracownikiem sieci komórkowych, ani biur reklamowych i nju nie zrobiło mi niestety la... poza swoją oficjalną ofertą

Napisano 06 września 2013 - 22:20
Ja właśnie przeszedłem do Plusa i czuję się jak w średniowieczu. BOK i stronę chyba im piszą stażyści... Oferta też biedna. Ale pod względem zasięgu rewelacja.
A widziałeś panel T-Mobile? To jest dopiero akcja, raz, że serwery zachowują się jak na darmowym hostingu, a dwa jak chciałem napisać do nich wiadomość, że panel nie działa już drugi dzień to wyskoczyło mi okno z jednym krótkim wierszem, w którym wpisywało się swoją wypowiedź, tak, że nie widziałem całej swojej wypowiedzi, tylko trzy ostatnie słowa. Ha, ha, ha, masakra!
Napisano 06 września 2013 - 22:40
Napisano 08 września 2013 - 20:16

Napisano 15 września 2013 - 04:46

Napisano 15 września 2013 - 22:47
Zapraszam do zawierania umów!"No limit" to fikcja! Niestety, po wykonaniu kilku długich połączeń z Play NJU blokuje kartę. Panienka na partyline informuje,że umowa (chociaż to prepaid) została rozwiązana. Powołuje się na regulamin,pozycja 5.1.
Karta miała środki na koncie i była włączona usługa "do wszystkich"
NJUMOBILE by ORŻNIJ.pl

Napisano 23 października 2013 - 20:17

Napisano 24 października 2013 - 07:40
@koh nie byłbyś sobą jakbyś pisał konkretnie. Po co te baśniowe przypiski do każdego punktu?
Czuję, że się niedowartościowany po maturze z Polskiego

Pozdrawiam
Napisano 26 października 2013 - 17:42

Napisano 26 października 2013 - 21:32
Napisano 27 października 2013 - 17:48
Napisano 27 października 2013 - 18:30
ja niestety zawiodłem się na nich i na ich obietnicach dostałem fakturę większą niż obiecali
ehh
Kilku znajomych ma, a w sumie miało. Niestety narzekają na zasięg. Pewnie dlatego, że dopiero wchodzą na rynek to mała ilość anten i zasięg tragedia.
Wy tak na serio? 1 i 7 postów i marudzenie na nju?...specjalnie sie do my apple po to zapisaliście? buahahahaha
Problem z zasięgiem w nju? buhahahahaa...przecież to orange, to jaki problem z zasięgiem? Chyba was konkurencja nasyła buahahhahaa
Napisano 27 października 2013 - 21:11
Napisano 06 listopada 2013 - 14:04

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych