Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Odbieranie wiadomosci od operatora

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 DawidOS86

DawidOS86
  • 1 postów

Napisano 09 maja 2013 - 09:59

Witam was mam pytanie chce Internet w Ipad ... żeby aktywować pakiet jakiś musze kartę wyciągać i wkładać do tel ale z tym sobie już poradziłem kupiłem pakiet za 15 zł 500MB na 30 dni i będzie mi się on aktywował co miesiąc automatycznie, konto mogę doładować przez neta wiec już myślałem ze mogę spokojnie korzystać ale ... jak chce wejść np. do Plus online żeby zarządzać kontem musze wpisać nr tel później 4 ostatnie cyfry od PUK i na końcu przepisać jakieś tam hasło sesji które przychodzi mi jako sms od operatora sęk w tym ze nie mogę odebrać go na Ipadzie musze kartę wyciągać i kombinować na telefonie i koło się zamyka ... czy jest możliwość odbierania sms na urządzeniu bez przekładania kart do telefonu? czy trzeba złamać system (czego bym osobiście nie chciał bo pewnie cos się zacznie psuć czy wieszać po JB a później wrocic do ustawien poprzednich to kłopot no i nie wiem co z gwarancja po takim czymś ) wiec czy można odebrać wiadomości od Plusa (bo tam mam siec na każdej wiosce 3g) czy musze przekładać kartę i psuć pomału urządzenie do wkładania kart sim w ipad?

#2 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 09 maja 2013 - 14:17

Nie da się odebrać ani wysłać SMSów na iPadzie. W Plusie możesz sobie ustawić inny numer jako administratora, na który będą przychodziły hasła, możesz też wyłączyć w ogóle przychodzenie tych haseł. Zadzwoń na 2601 i Ci pomogą.

#3 shady79

shady79
  • 26 postów

Napisano 14 lipca 2013 - 08:41

Kupiłem do ipada internet na kartę z plusa, niestety po zalogowaniu się do plus online nie widzę możliwości zmiany numeru na który maja przychodzić smsy z hasłem sesji. Nie widzę także możliwości wyłączenia tego hasła sesji. Może ktoś coś podpowiedziec?

#4 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 14 lipca 2013 - 10:45

zadzwoń pod 2601 i tam Ci pomogą, w końcu to ich karta.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych