Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Nie pobiera aplikacji z appstore.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Sentres

Sentres
  • 11 postów

Napisano 06 maja 2013 - 12:18

Witam Wczoraj robiłem restore mojego iPhona (CF przez sn0wbreeze). Wszystko skończyło się bezproblemowo, ale że było już późno poszedłem spać. Dzisiaj jak chcę zainstalować jakąś aplikację z appstore pokazuje pulpit, czekam i nagle ikonka znika. Jak próbowałem zrobić to przez iTunes wywala mi komunikat, żebym zaktualizował soft, a problem w tym że jest najnowszy jaki się da. Przed wgraniem CF aplikacje chodziły bezbłędnie. soft 4.2.1 baseband 06.15.00 w cydii instalowałem jak na razie tylko iFile z pirackiego repo.

#2 diesel2117

diesel2117
  • 1 743 postów
  • SkądKatowice PL

Napisano 06 maja 2013 - 12:43

4.2.1 nie jest wspieranym systemem. Takie aplikacje jak facebook, instagram czy większość innych nie zainstalujesz.

#3 Sentres

Sentres
  • 11 postów

Napisano 06 maja 2013 - 13:04

Przed wgraniem CF aplikacje chodziły bezbłędnie. Chodzi mi o takie co nie wymagają innego systemu. Na przykład radioparty aplikacja chodziła bezbłędnie i nie wymaga nowszego softu, a tu nawet nie chce zacząć pobierać. Jak aplikacja jest niekompatybilna wyskakiwało okienko. Przed chwilą postanowiłem wgrać od nowa zrobiony CF i zobaczę jak to będzie.

#4 Sentres

Sentres
  • 11 postów

Napisano 09 maja 2013 - 20:22

Wiem, że post pod postem, ale poczyniłem postępy. Jako, że nikt nie udzielił mi trafnej odpowiedzi na moją prośbę zacząłem działać na "własną rękę". Przez ten cały czas wgrałem na nowo CF przy użyciu sn0wbreeze (Simple) po czym go wgrałem. Miałem duże problemy z aktywowaniem, ale zrobiłem JB poprzez redsn0w-0.9.6b6 i iPhone odblokował się bezproblemowo. Jedyny poważny problem jaki miałem to ultrasn0w, ale poradziłem sobie. Teraz nadal mam problem z pobieraniem aplikacji i nie ma możliwości, że aplikacja miała update, ponieważ zapamiętałem wersję i jest taka sama. Myślałem, że może to być problem z kontem więc założyłem nowe, ale nadal to samo. Jest jeszcze jeden problem, a mianowicie powiadomienia Push. Nie działają i nie wiem co dokładnie zrobić. (Wiem odeślecie mnie do google, ale wysłanie tego posta to wyzwanie z powodu routera, który raz na pół godziny zezwala mi na dostęp do internetu. Coś się zepsuło i teraz tym się zajmuję)

#5 Kacper96

Kacper96
  • 9 postów
  • SkądŚwidnica

Napisano 20 maja 2013 - 10:05

Mam ten sam problem nie mogę wgrywać aplikacji przez itunes w komputerze i appstore w telefonie

#6 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 20 maja 2013 - 10:12

No jak rany, przecież masz jasną odpowiedź, że na ten system już praktycznie nie wgrasz żadnej nowej aplikacji, bo 4.2.1 jest już niewspierany.

#7 Sentres

Sentres
  • 11 postów

Napisano 20 maja 2013 - 18:05

No jak rany, przecież masz jasną odpowiedź, że na ten system już praktycznie nie wgrasz żadnej nowej aplikacji, bo 4.2.1 jest już niewspierany.

Taa... To nie był ten problem.... Nie mogłem instalować aplikacji, które wymagały softu 3.1.3. Rozwiązanie, które mi pomogło jest w tym temacie. Obniżyłem baseband i wgrałem na nowo soft [url]http://myapple.pl/iphone/268266-iphone-3g-nie-mozna-wczytac-listy-sieci.html[/url]

Temat do zamknięcia.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych