Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Mecze na iOS

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Applowiec

Applowiec
  • 19 postów
  • SkądKraków, PL

Napisano 03 maja 2013 - 19:33

Witam, widziałem, że jest już taki wątek na forum, jednak chcę go trochę odświeżyć, gdyż ostatni wpis tam był 1 rok temu, a jak wiadoo w tak długim czasie mogło powstać wiele nowych rozwiązań technicznych. Więc tak. Moje pytańie brzmi, czy można oglądać mecze np. Na iPadzie na żywo przez internet, zależy mi na oglądnięciu finału ligi mistrzów 25.05, a nietety będę wtedy w podróży. Będę wdzięczny za pomoc :wink:

#2 adrixop95

adrixop95
  • 843 postów
  • SkądSosnowiec, PL

Napisano 03 maja 2013 - 19:39

Możesz kupić, np. IDTV mobile - tuner telewizji cyfrowej DVB-T do Apple iPad / iPhone
Jeżeli posiadasz NC+ to możesz wykupić specjalną subskrypcję do swojej oferty, pobrać appkę i oglądać na iOS. Podobna oferta jest również dostępna od Orange.

#3 Applowiec

Applowiec
  • 19 postów
  • SkądKraków, PL

Napisano 03 maja 2013 - 19:46

Szkoda tylko, że ma złącze 30-stykowe a ja mam lightning, ale i tak dzięki wielkie. :D

#4 kondzio42

kondzio42
  • 120 postów
  • SkądWrocław

Napisano 03 maja 2013 - 22:33

Aplikacja JUSTIN.TV tam transmisje ligi mistrzów będziesz miał na bank. Albo puffin browser i jakiś stream odnaleziony w sieci których jest pełno ;)

#5 adrixop95

adrixop95
  • 843 postów
  • SkądSosnowiec, PL

Napisano 04 maja 2013 - 08:55

Do aplikacji dostarczanych przez dostawców telewizji nie jest potrzebna taka antena, wystarczy połączenie internetowe.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych