Wysłanie załącznika pdf w odpowiedzi na maila -jak?
Napisano 24 kwietnia 2013 - 01:13
Napisano 24 kwietnia 2013 - 07:23

Napisano 24 kwietnia 2013 - 08:22
Pytanie jest o wysyłanie maili z iPada, więc chyba troszkę trudniej jednak.drag and drop, chyba prościej się nie da
W opcji odpowiedz da się załączyć tylko wideo lub zdjęcie. Jeśli chcesz załączyć PDFa to najlepiej z poziomu PDFa wybrać opcję wysyłania wiadomości e-mail (czyli utworzyć nową wiadomość) i wkleić treść maila na którego odpowiadasz. Wtedy w załączniku będzie PDF.
Napisano 24 kwietnia 2013 - 08:31
Pytanie jest o wysyłanie maili z iPada, więc chyba troszkę trudniej jednak.
W opcji odpowiedz da się załączyć tylko wideo lub zdjęcie. Jeśli chcesz załączyć PDFa to najlepiej z poziomu PDFa wybrać opcję wysyłania wiadomości e-mail (czyli utworzyć nową wiadomość) i wkleić treść maila na którego odpowiadasz. Wtedy w załączniku będzie PDF.
Zgadza się, mój błąd. Nie doczytałem, że chodzi o ipada ;/
Napisano 25 kwietnia 2013 - 05:52
Pytanie jest o wysyłanie maili z iPada, więc chyba troszkę trudniej jednak.
No właśnie ...aż dziw ze tak podstawowa funkcja sprawia tyle trudności i kombinowania.....:/ to mój pierwszy produkt apple i nie rozumiem, czemu utrudniają sobie życie zamiast je upraszczać. :/
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych