Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

"nie znaleziono urządzeń wyjściowych" macbook

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 mayafree

mayafree
  • 1 postów
  • SkądSosnowiec

Napisano 02 października 2007 - 17:33

Witam, przed chwila podlaczylem do wejscia liniowego dzwiek (robilem juz tak pare razy, zajmuje sie wizualizacjami i czesto korzystam z wejscia "audio in") i komputer troche zaczal szalec, program ktory zawsze odbieral dzwiek tylko po kablu nagle zaczal go odbierac przez wbudowany glosnik (po wyciagnieciu kabla) W system preferences -> dzwiek byl problem z ustawieniem glosnosci wejscia wiec zresetowalem macbooka. po wlaczeniu zarowno w polu wejscie jak wyjscie widac tylko "nie znaleziono urządzeń wyjściowych". Przy nacisnieciu F3 i F5 pokazuje tylko albo maks glosnosc albo minimalna (ale i tak nie slychac muzyki). Nie mam pojecia co jest grane. Bardzo zalezy mi na czasie - bede bardzo potrzebowal tego wejscia jutro wieczorem. Ma ktos jakis pomysl ? Zrobilem AHT, ale nic nie znalazl. bylbym wdzieczny za szybka odpowiedz, pozdrawiam Mateusz

#2 Jaroslavus

Jaroslavus
  • 70 postów
  • SkądWrocław

Napisano 24 czerwca 2008 - 23:26

Mam identyczny problem. Proszę o pomoc. System leopard.

#3 krzysku

krzysku
  • 33 postów

Napisano 05 marca 2014 - 22:14

przed chwila podlaczylem do wejscia liniowego dzwiek (robilem juz tak pare razy, zajmuje sie wizualizacjami i czesto korzystam z wejscia "audio in") i komputer troche zaczal szalec, program ktory zawsze odbieral dzwiek tylko po kablu nagle zaczal go odbierac przez wbudowany glosnik (po wyciagnieciu kabla)

W system preferences -> dzwiek byl problem z ustawieniem glosnosci wejscia wiec zresetowalem macbooka. po wlaczeniu zarowno w polu wejscie jak wyjscie widac tylko "nie znaleziono urządzeń wyjściowych". Przy nacisnieciu F3 i F5 pokazuje tylko albo maks glosnosc albo minimalna (ale i tak nie slychac muzyki). Nie mam pojecia co jest grane. Bardzo zalezy mi na czasie - bede bardzo potrzebowal tego wejscia jutro wieczorem. Ma ktos jakis pomysl ? Zrobilem AHT, ale nic nie znalazl.

Rozwiązałeś ten problem? Mam obecnie identyczny, tj. informacja "Nie znaleziono urządzeń wyjściowych".

#4 JerryEvo

JerryEvo
  • 3 921 postów
Napisano 06 marca 2014 - 00:01

Obawiam się, że użytkownik ten już nie odpowie... Co dokładnie robisz? Jaki Mac? Co podłączasz?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych