Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Da się wyłączyć sieć Wi-Fi w przeglądarce?

• Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 bielin

bielin
  • 653 posts

Posted 14 April 2013 - 08:45

Chciałbym prosić czy ma ktoś jakiś pomysł na wyłączenie sieci Wi-Fi, chociaż w jednej z następujących przeglądarek; Google Chrome, Safari, Firefox, Opera. Chodzi mi tylko o wyłączenie sieci Wi-Fi w jednej przeglądarkę, gdyż ogólnie komputer chcę aby pozostał połączony z siecią Wi-Fi. Jeśli ma ktoś jakiś pomysł prosiłbym o proste wskazówki bo nie jestem w temacie. Posiadam MacBook Pro „Mountain Lion”. Dziękuję.

#2 dawidnor

dawidnor
  • 984 posts
  • SkądOslo (Asker)

Posted 14 April 2013 - 08:47

Offline Mode?

#3 bielin

bielin
  • 653 posts

Posted 14 April 2013 - 08:53

Offline Mode?

Dziękuję Dawidnor. A czy potrafiłbyś mi podać wskazówki o jaką przeglądarkę chodzi z czterech które wypisałem, i jak dojść do tych ustawień.

#4 dawidnor

dawidnor
  • 984 posts
  • SkądOslo (Asker)

Posted 14 April 2013 - 09:16

Firefox: File (u gory ekranu)--> Work Offline Opera: File > Work Offline (to samo) Chrome nie posiada wbudowanej funkcji Offline, ale masz mozliwosc pobrania specjalnych wyteczek;)

#5 zakino

zakino

• 10510 posts

Posted 14 April 2013 - 09:25

Tak z ciekawości,dlaczego przeglądarka ma być w trybie offline?

#6 bielin

bielin
  • 653 posts

Posted 14 April 2013 - 09:29

Firefox:
File (u gory ekranu)--> Work Offline

Opera:
File > Work Offline (to samo)

Chrome nie posiada wbudowanej funkcji Offline, ale masz mozliwosc pobrania specjalnych wyteczek;)

Dziękuję Dawidnor. Wszystko działa jak chciałem. Upiększyłeś mi Dawidnor ten niedzielny poranek :) Pozdrawiam..

#7 bielin

bielin
  • 653 posts

Posted 14 April 2013 - 15:32

Tak z ciekawości,dlaczego przeglądarka ma być w trybie offline?

Między innymi chodziło o przeciwdziałanie wylogowaniu na jednej ze stron z filmami, z winy czego traciłem wcześniej zakupione i ściągnięte filmy.

P.S.
Do administracji.
Szkoda że nie ma opcji kasowania postów, bo mógłbym skasować ten post aby dołączyć go do wcześniejszego mojego postu. Sory że sam dopiero teraz na to wpadłem ;)

#8 equinoxe

equinoxe
  • 4721 posts
Posted 14 April 2013 - 16:28

P.S.
Do administracji.
Szkoda że nie ma opcji kasowania postów, bo mógłbym skasować ten post aby dołączyć go do wcześniejszego mojego postu. Sory że sam dopiero teraz na to wpadłem ;)

Zawsze możesz zaraportować swój własny post, podając linka do postu, z którym miałby być połączony. Te raporty nie idą w kosmos, czasem ktoś je czyta ;)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users