Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Wywalanie aplikacji

• Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 Kondri

Kondri
  • 79 posts

Posted 06 April 2013 - 21:41

Witam. Mam problem z Iphone'm gdyż co jakiś czas poprostu "wywala" mi aplikacje, tzn np korzystam z fb przewijam sobie w dół, i następuję zacięcie i wtedy wywala ... Najczęściej na tej aplikacji ale nie tylko. Czy to wina małej ilości ramu czy jak? Chyba nie powinna się tak dziać :> Druga kwestia to czujnik światła. nie wiem czy on działa bo jak przykładam ręke to nic się nie dzieje :>

#2 zakino

zakino

• 10510 posts

Posted 07 April 2013 - 00:54

Witam. Mam problem z Iphone'm gdyż co jakiś czas poprostu "wywala" mi aplikacje, tzn np korzystam z fb przewijam sobie w dół, i następuję zacięcie i wtedy wywala ... Najczęściej na tej aplikacji ale nie tylko. Czy to wina małej ilości ramu czy jak? Chyba nie powinna się tak dziać :> Druga kwestia to czujnik światła. nie wiem czy on działa bo jak przykładam ręke to nic się nie dzieje :>

Robiłeś restore?

#3 Paf

Paf
  • 8094 posts

Posted 07 April 2013 - 09:20

FB mi też ostatnio non stop się crashuje, tak więc to raczej wina appki.

#4 zakino

zakino

• 10510 posts

Posted 07 April 2013 - 09:52

FB mi też ostatnio non stop się crashuje, tak więc to raczej wina appki.

Fejs to od zawsze się chyba wywala... :/
U kondriego inne programy też wywalają,więc może niech zrobi restore.

#5 arek_pl

arek_pl
  • 10 posts

Posted 07 April 2013 - 10:31

aplikacja FB ma problemy nie tylko na iOS a także na android.Wydaję mi się że to specjalnie w końcu FB wypuści niedługo Facebook Home .

#6 dawidnor

dawidnor
  • 984 posts
  • SkądOslo (Asker)

Posted 07 April 2013 - 10:43

Raczej watpie by Facebook byl specjalnie Craschowany, bo wypuszczaja Launcher. Widocznie jest jakis blad po ostatniej aktualizacji.

#7 Kondri

Kondri
  • 79 posts

Posted 07 April 2013 - 11:37

Głównie fb, chociaż ostatnio np wywaliło mi speedtest, i jeszcze coś tam po drodze, ale nie pamiętam, ale fb to regularnie można powiedzieć :)

#8 zakino

zakino

• 10510 posts

Posted 07 April 2013 - 11:40

Głównie fb, chociaż ostatnio np wywaliło mi speedtest, i jeszcze coś tam po drodze, ale nie pamiętam, ale fb to regularnie można powiedzieć :)

No to zrób restore :)

#9 Paf

Paf
  • 8094 posts

Posted 07 April 2013 - 11:49

No to zrób restore :)

Jak ma niższy soft niz 6.1.3. to straci możliwość JB...

#10 Kondri

Kondri
  • 79 posts

Posted 07 April 2013 - 15:24

Mam soft 6.1 złamany :P Sam się zastanawiam czy przywracać system czy nie, bo znowu wgrywac wszystko :> Może poprawią aplikacje fb, a jak nie to nie będe miał wyjścia :)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users