Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

iPhone google maps - nie można nawiązać połączenia z serwerem

• This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1 pablisim

pablisim
  • 15 posts

Posted 03 April 2013 - 18:43

Witam, Od kilku dni (może problem istniał wcześniej ale nie korzystałem z map od jakiegoś czasu) mam problem z google maps na iPhone 5. Po uruchomieniu aplikacji mapy nie wczytują się a po chwili pojawia się komunikat "nie można nawiązać połączenia z serwerem". Dzieje się tak po WiFi jak również po 3G. Dostęp do internetu działa, działają tez mapy iOS. Czy kotoś ma podobny problem?

#2 dawidnor

dawidnor
  • 984 posts
  • SkądOslo (Asker)

Posted 03 April 2013 - 19:43

Wejdz w mapy i klik na avatar po prawej stronie przy pasku gdzie wpisujesz adres. Zaloguj sie na profil. Wylacz aplikacje i wlacz ponownie. Jesli jestes zalogowany, zrob to co wyzej napisalem z tym ze musisz sie wylogowac i zalogowac ponownie.

#3 pablisim

pablisim
  • 15 posts

Posted 03 April 2013 - 23:04

Dzięki:-) Teraz wszystko działa. Najprawdopodobniej dwuetapowa autoryzacji coś namieszała. Po wylogowaniu i zalogowaniu ponownie, mapy zaczęły działać.

#4 markizo

markizo
  • 1 posts

Posted 30 April 2013 - 11:06

Witam, mam podobny problem. Prosta sprawa niby, ale po kliknieciu w ostatnią ikonę z prawej strony pojawia się nazwa mojego loginu, jednak nigdzie nie ma możliwości zalogowania lub wylogowania. Widnieje tylko informacja o nazwie loginu i nic poza tym... Przeszukałem całe menu google maps z pozycji iphone i nigdzie nie widać tej banalnej opcji ;/ Bedę wdzięczny za nakierowanie co jest nie tak...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users