Podczas wgrywania aktualizacji telefon się wyłączył i nie reaguje na przycisk on/off.
Posted 02 April 2013 - 11:52
Posted 02 April 2013 - 12:00
Posted 02 April 2013 - 12:05
uruchomić tryb awaryjny , wyłączyć , odłączyć od kompa. Włączyć telefon i podłączyć kabel i trzymać jednocześnie przycisk "początek" aż do pojawienia się połączenia z iTuns i przywrócić z ITuns ustawienia fabryczne.
Czyli mówisz, że da rade go naprawić ? Że mogę go kupować ?

Posted 02 April 2013 - 12:26
jeśli to od zaufanej osoby , to może porozumieć się że weźmiesz telefon na test przywrócenie softu to parę min , teoretycznie z tego co opisałeś to jest duża szansa na uruchomienie. Tylko jak sprzedawca się dowie że to może być tak prosty sposób i że zadziała to cena skoczy do góry

Posted 02 April 2013 - 12:29
Nie czaje takich ludzi jak ty, myślisz że sprzedający jest aż takim debilem i nie próbował sam go naprawiać aby sprzedać go za dużo wyższą cenę ? Czy myślenie w tych czasach naprawdę jest zapomnianą sztuką ? Jestem w 100% przekonany że sprzedający był w paru komisach/serwisach aby dowiedzieć się co dolega jego iP, koszt był nieopłacalny i dlatego chce się go pozbyć. Po za tym jak telefon pada przy aktualizacji wystarczy home + power 15 sek aby go wybudzić do stanu "ikonka iTunes + kabelek".
Posted 02 April 2013 - 12:37
Posted 02 April 2013 - 12:43
"Nie jestem w stanie powiedzieć nic więcej na temat usterki, nie jestem żadnym serwisantem, tylko szarym człowieczkiem.
Nie bawię się w naprawę bo nie mam na to czasu, kupiłem sobie drugiego IPhone, ten mi jest po prostu zbędny i leży w domu, może się komuś przyda."
To co jeszcze napisał. Myślałem też, że może jeśli nie dam rady go zrobić to po prostu, sprzedam za tyle ile kupiłem.
Może bym do niego zadzwonił i zapytał, ale właśnie o co, czy był w serwisie, co próbował z nim robić ?
Mało kto jest serwisantem ....

a tak z ciekawości ile sobie życzy za tego Iphona ?? kupno po czymś takim to zawsze ryzyko ... bo to że ktoś zarzeka się, że nic nie grzebane w tel nie zawsze okazuje się prawdą ...
Posted 02 April 2013 - 12:44
Posted 02 April 2013 - 12:48
"Nie jestem w stanie powiedzieć nic więcej na temat usterki, nie jestem żadnym serwisantem, tylko szarym człowieczkiem.
Nie bawię się w naprawę bo nie mam na to czasu, kupiłem sobie drugiego IPhone, ten mi jest po prostu zbędny i leży w domu, może się komuś przyda."
To co jeszcze napisał. Myślałem też, że może jeśli nie dam rady go zrobić to po prostu, sprzedam za tyle ile kupiłem.
Może bym do niego zadzwonił i zapytał, ale właśnie o co, czy był w serwisie, co próbował z nim robić ?
I myślisz, że powie Ci prawdę...
Posted 02 April 2013 - 12:50
Ponad 2 stówki
200 zł za iphona 4s ? Proszę cię... Może to uPhone 4es , bo za tyle raczej nie kupisz urządzenia od apple... Nawet nie sprawnego, sam panel przedni i tylni jest więcej wart...
A co ma ci napisać jak chcesz się pozbyć trupa ? Już wspominałem o myśleniu w dzisiejszych czasach...
Posted 02 April 2013 - 12:54

Posted 02 April 2013 - 13:03
Prawdę mówiąc to jest jeszcze aukcja, ale myślę, że może by się udało za tyle kupić
![]()
No to co byście zrobili na moim miejscu? Ryzykować ?
Niektórym to trzeba jednak rysować, aby zrozumieli co się do nich pisze....
Posted 02 April 2013 - 13:04
Ponad 2 stówki
Za tyle to ja nie wiem w jakim stanie to jest , takie opcje to tylko po daniu tel do ręki i sprawdzeniu go osobiście przez kogoś "kumatego" ,
nie oszukujmy się ja bym z daleka się od tego trzymał ...
tak jak wspomniałem wyżej ... tylko i wyłącznie w opcji do ręki sprawdzamy i wtedy patrzymy co z nim ... inaczej bym tego nawet kijem od szczotki nie tykał chyba że masz zbędne 200 zł i nie szkoda Tobie

Posted 02 April 2013 - 13:07
- - - Połączono posty - - -
Niektórym to trzeba jednak rysować, aby zrozumieli co się do nich pisze....
Niech kupi. Za "2 stówki" będzie miał nauczkę do końca życia. Inni płacą za nią o wiele więcej...
Posted 02 April 2013 - 13:09

Posted 02 April 2013 - 13:12
"Za darmo to można kopa w d*** dostać".
nie koniecznie też dość często trzeba sobie zapracować na tego typu pieszczoty

u mnie się kurzy stary 3G ale to pamiątka sentymentalna bo pierwszy sprzęt Appla na który długo czekałem

Posted 02 April 2013 - 14:37

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users