Problem z iMessage - "Nie dostarczono zdjęcia"
Rozpoczęty przez
Maciek219410
, 21 mar 2013 16:30
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 21 marca 2013 - 16:30
Witam!
Opiszę problem krótko. Wczoraj do godzin popołudniowych bez problemu wysyłałem zdj na iMessage doznajomych. Później chciałem zrobić to samo... i nie udało sie. Próbowałem wyłączania iM, resetowania routera, resetowania iP i nic. Mam tak od wczoraj aż do teraz i nie mam bladego pojęcia dlaczego. Zdjęcie sie powoli ładuje na wifi i 3g poczym zawiesza się tak pod koniec i wyskakuje, że nie dostarczono...
Pomocy! bo jest to dla mnie bardzo kłopotliwe, a support na apple.pl nic nie pomógł mi
Dodam, że mam najnowszy soft jaki wyszedł i inni mogą do mnie zdj wysyłac tylko ja nie moge do nich

Napisano 22 maja 2014 - 07:15
Witam. mam właśnie teraz ten sam problem. z tym, zeniby wysyła, pojawia sie, ze dostarczono, a za chwile wyskakuje blad wysylania. Ma ktoś na to jakieś rozwiązanie? Szukałem wszedzie i nic. Zerowałem ustawienia sieci, zerowałem nawet cały telefon i nic nie pomogło. Zwykle wiadomosci wysyla, odbiera zdjecia, a ja zdjecia wyslac nie moge, bo ciagle wyskakuje blad. nie wiem, co jeszcze moge zrobic... iphone 5s, najnowszy soft. wszystko dzialalo, do wczoraj...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych