Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Który adapter Bluetooth będzie działał z AWK i MM?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 tmkszlc

tmkszlc

• 1 846 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 19 marca 2013 - 23:39

Cześć,

Zauważam, że zaczyna padać Bluetooth w moim MBP 2010. Czasami w środku pracy nagle urządzenia są odłączane i mam na ikonce Bluetooth komunikat: Bluetooth not available. Pomaga reset póki co, ale wiem, że to niebawem padnie tak jak padło WiFi w MBP (poruszałem temat wcześniej).

Znalazłem więc kilka adapterów, jednak nie mam pojęcia, które z poniższych pracują poprawnie z Makiem, klawiaturą oraz myszką. Jeśli ktoś z was używa poniższych i adaptery zachowują się dobrze proszę o pomoc, jeśli używacie innych również proszę o komentarz.

Adapter Bluetooth HAMA Nano Bluetooth USB Adapter 2.1+EDR Class 2, Adaptery bluetooth - Media Markt
Adapter Bluetooth HAMA BT 3.0 USB Nano Stick Class 2, Adaptery bluetooth - Media Markt
Adapter Bluetooth MANTA USB Bluetooth Micro Dongle, Adaptery bluetooth - Media Markt
Adapter Bluetooth TRUST Adapter USB Bluetooth 3.0, Adaptery bluetooth - Media Markt
Adapter Bluetooth SITECOM Micro Adapter Bluetooth 2.1 USB, Adaptery bluetooth - Media Markt
Adapter Bluetooth BELKIN Bluetooth USB Adapter, Adaptery bluetooth - Media Markt

Dziękuję za pomoc.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych