Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Dziwna ikona.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 artoorx007

artoorx007
  • 45 postów
  • SkądKatowice

Napisano 14 marca 2013 - 08:51

Witajcie. Dzisiaj zauważyłem nową ikonkę obok ikonki sieci WIFI jest to wzór słuchawki ze strzałką mam iPhona 4s od roku i dopiero pierwszy raz ją widzę czy ktoś wie co to za ikonka? Już wiem, że to przekazywanie połączeń tylko ciekawe, że się włączyła ikonka sama z siebie a przekierowania mam wyłączone.

#2 Dusiek

Dusiek
  • 541 postów
  • SkądWrocław

Napisano 14 marca 2013 - 09:27

3 sekundy zajęło mi znalezienie TEGO.

Wszelkie urządzenia elektroniczne - komputery, tablety, smartfony itp. są tak tępe, że robią TYLKO to co im każemy (na szczęście). Jeśli Twój iP zrobił coś sam to wkrótce będziesz bogatym człowiekiem bo masz pierwsze i jedyne na świecie urządzenie które potrafi podejmować decyzje i je realizować. Słowem posiada inteligencję.
Ile chcesz za swój egzemplarz? Płace każdą sumę.

#3 artoorx007

artoorx007
  • 45 postów
  • SkądKatowice

Napisano 14 marca 2013 - 09:33

Jakbyś nie zauważył spryciarzu edytowałem post przed twoim wpisem. Nic nowego swoim wpisem nie wniosłeś.

#4 Dusiek

Dusiek
  • 541 postów
  • SkądWrocław

Napisano 14 marca 2013 - 09:36

Poradziłeś sobie sam w 18 minut. Może następnym razem spróbuj to zrobić zanim bezmyślnie wklepiesz posta.

#5 artoorx007

artoorx007
  • 45 postów
  • SkądKatowice

Napisano 14 marca 2013 - 09:55

To dalej spryciarzu nie wyjaśnia jej pojawienie się.

#6 Dusiek

Dusiek
  • 541 postów
  • SkądWrocław

Napisano 14 marca 2013 - 15:09

Skoro nie włączałeś przekazywania połączeń a ikonka pojawiła się SAMA to podtrzymuje ofertę kupna Twojego iP4S ze sztuczna inteligencją :mrgreen:

A mówiąc poważnie gdybyś nie był takim leniem to poradziłbyś sobie również z GOOGLANIEM i dowiedziałby się, że ikonka przekazywania połączeń czasami wyświetlana jest nieprawidłowo.

Drugi LINK od góry... :roll:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych