Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

BRAK ZASIĘGU, działa 3G

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Sobii

Sobii
  • 3 postów

Napisano 04 marca 2013 - 16:47

Witam serdecznie, Założyłem konto na tym forum, ponieważ mam problem który pracownicy z ispota nie wiedzieli jak rozwiązać, więc mam nadzieję, że Wasze wspólne doświadczenie mi pomoże. Mam iPhona 4 i dwa tygodnie temu po prostu stracił zasięg. Napisane jest "Brak zasięgu", ale ikonka 3G się wyświetla i internet normalnie działa, co jest dziwne. Wybierając manualnie sieć wyskakuje mi komunikat, że sieć jest zastrzeżona. Akurat dzień po tym jak mi się to stało, to wyleciałem do Hiszpanii i tam działała sieć normalnie. Po powrocie miałem ten sam problem z brakiem sieci. Wymiana karty sim i zrestartowanie wszystkich ustawień nie pomogła, ani wyłączenie 3G, ani ustawienie w tryb lotu, zrestartowanie i wyłączenie trybu(czytałem gdzieś, że to może zadziałać). Byłem dzisiaj w serwisie telefonicznym, to powiedzieli mi, że możliwe, że kupiłem kradziony telefon i ktoś go zablokował. Ale to raczej niemożliwe, bo już mam go od roku i wątpię, żeby ktoś go teraz zablokował, tym bardziej, że kupiłem telefon z pudełkiem. Pracownik serwisu powiedział, że może mi wymienić jakieś wejście do sim, czy coś takiego, ale nie wie, czy to da radę. A więc macie jakieś sugestie?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych