Jakiś czas temu w Iphonie 4 coś gdzies ustawiłem w ustawieniach i zamiast siły sygnału zaczeły się pokazywać jakieś numerki. Zmieniłem telefon na Iphona 5 i po aktualizacji z Icloud te numerki znowu zaczeły sie pojawiać. Nie wiem gdzie to się zmienia na normalny wskaznik siły sygnału.
[ATTACH=CONFIG]14016[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]14016[/ATTACH]

Jak ustawić siłe sygnału ?
Rozpoczęty przez
Darkfutur
, 02 mar 2013 16:07
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 02 marca 2013 - 16:07
Napisano 03 marca 2013 - 15:51
nikt nie wie jak włączyć pokazywanie siły sygnalu ??
Napisano 03 marca 2013 - 16:04
Sprawdź to: [url=http://helpgsm.pl/decybelowy-wskaznik-zasiegu-na-iphonie.html]Decybelowy wskaźnik zasięgu na iPhonie – HelpGSM[/url]
Napisano 04 marca 2013 - 12:35
odnoszę wrażenie że na wcześniejszym iPhonie miałeś jailbreak. zastosowałeś jedno z rozwiązań proponowanych prze sbsettings, w tym to programie też można to zmienić i powrócić do stanu pierwotnego.
rozwiązaniem będzie przeprowadzenie jb zainstalowanie z cydii sbsettings i zmiana tej właśnie opcji w ustawieniach sbs.
w razie pytani pisz:)
- - - Połączono posty - - -
to również może być dobre rozwiązanie. pytanie brzmi czy miałeś jb czy nie i załatwiłeś to prze aplikację telefon
rozwiązaniem będzie przeprowadzenie jb zainstalowanie z cydii sbsettings i zmiana tej właśnie opcji w ustawieniach sbs.
w razie pytani pisz:)
- - - Połączono posty - - -
Sprawdź to: Decybelowy wskaźnik zasięgu na iPhonie – HelpGSM
to również może być dobre rozwiązanie. pytanie brzmi czy miałeś jb czy nie i załatwiłeś to prze aplikację telefon
Napisano 04 marca 2013 - 17:45
no tak , kiedyś w 4 mialem JB , ale potem go zlikwidowałem ale cyferki pozostały. Dziwne tylko że to się przeniosło na 5.
Teraz już po wpisaniu kodu wszystko gra, dzięki.
Napisano 04 marca 2013 - 17:52
no tak , kiedyś w 4 mialem JB , ale potem go zlikwidowałem ale cyferki pozostały. Dziwne tylko że to się przeniosło na 5.
Teraz już po wpisaniu kodu wszystko gra, dzięki.
bo prawdopodobnie odtworzyles backup starego telefonu na nowym. W backupie masz zapisane rozne ustawienia - nawet takie ktore formalnie nie sa dostepne w menu telefonu. W ten sposob mozn np. osiagnac wlaczony multitasking w telefonie 3G bez JB. Formalnie mutlitaskingu w tym modelu po prostu nie ma.
Napisano 07 marca 2013 - 01:55
no to super że się udało pozdro.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych