hej,
W moim MB pekl plastik- po prawej stronie od touchpada, dokladnie przy samej krawedzi, mniej wiecej od entera w na sam dol. wydaje mi sie ze w miejscu gdzie jest magnes. czy ktos orientuje sie moze ile kosztuje naprawa? kleic nie ma co bo to podluzne pekniecie a ze niestety na krawedzi to jak jeszcze kilka razy zamkne i otworze mb to odpadnie i bedzie dziura a brud bedzie wchodzil do srodka:/ mam w swoim miescie ispota (poznan) czy ktos sie orientuje ile potrwa naprawa i ile kosztuje nowy plastik obudowy?nie chce oddawac komputera na dlugo bo to moje narzedzie pracy...pozdrawiam serdecznie!

Peknieta obudowa-ile kosztuje wymiana
Started by
zkarolcia
, 24 Sep 2007 21:14
7 replies to this topic
Posted 24 September 2007 - 21:14
Posted 24 September 2007 - 21:56
staraj sie o wymiane w ramach gwarancji (jak ja masz)
Posted 24 September 2007 - 22:00
nie mam:( skonczyla sie 2 miesiace temu:(
Posted 24 September 2007 - 23:08
Z takiego powodu i tak by nie wymienili... Wcale tacy chętni nie są... Tylko topcase nowy by dali, a i dwa tygodnie by się w serwisie kurzył...
Posted 24 September 2007 - 23:21
Nowy "plastik" czyli top case to 200 zl nawet mam w gieldzie do sprzedania, wymiana to 10 minut i jesli bedziesz w Warszawie pod koniec pazdziernika (28 dokladnie) to moglbym Ci zalozyc.
Posted 25 September 2007 - 00:55
Mam pytanko, siostrzyczka moja ma MacBooka i 3 letni Apple Care. Teraz po roku drażni ją tylko to, że Mac ma mega żółtego touchpada i pytała mnie czy da się coś z tym zrobić. Wiem, że w Polsce na to nie pójdą bo tu są inne realia ale w takich Stanach chyba powinni wymienić obudowę skoro jest felerna co o tym myślicie ?

Posted 25 September 2007 - 05:38
jeśli kupiłeś w polsce masz 24 miesiące rękojmi na komputer -CZYTAJ PRAWA KONSUMENTA i na tej podstawie reklamuj produkt
Posted 25 September 2007 - 07:53
Mnie niestety prawa konsumenta nie obowiazuja bo makus byl kupiony w niemczech:(
chetnie bym top casa kupila ale w Wawie bede dopiero k. 15 grudnia... a bez pewnosci ze mi ktos to zalozy to sie nie pisze bo nic sama jeszcze nie wymienialam w tym kompie z wyjatkiem pamieci wiec boje sie ze cos pourywam albo sknoce w inny sposob. Przejde sie dzis do iSpotu tam sa mili kolesie, moze cos poradza:)
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users