Poszukuję jakiegoś ciekawego tabletu za maks 500 zł. najlepiej nowy. interesuje mnie nawigacja przede wszystkim, 7' no i w miare nowa wersja Androida. macie cos na sprzedaz albo cos polecacie ? myslalem o tym :[url=http://www.mistral-rtv.pl/mistral-traveler-ii-8gb-z-gps-i-dvb-t-p68.html]Mistral Traveler II 8GB z GPS i DVB-T - Tablety - Mistral Polska[/url]. co uwazacie na ten temat?

Szukam tabletu
Rozpoczęty przez
kiero12
, 22 lut 2013 19:52
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22 lutego 2013 - 19:52
Napisano 22 lutego 2013 - 20:01
Ja jak sie zastanawiałem nad tabletem za podobną kwotę to brałem pod uwagę firmy Yarvik, Shiru i Ainol (no i ewentualnie bliżej naszego podwórka goclever), w podanej przez Ciebie cenie i rozmiarze miały dość ciekawe modele i sporo przychylnych recenzji. Ostatecznie jednak doszedłem do wniosku, że na androidzie będę sie męczył i dozbierałem na iPada. I raczej bym sie wystrzegał modeli z tunerem dvbt, bo te rozkładane anteny zazwyczaj wyglądają okropnie

Napisano 24 lutego 2013 - 20:31
no do ipada troche mi brakuje
no to przemysle to wszystko , ale Traveler II wydaje mi sie OK , i pomysle nad nim bardzo mocno.

Napisano 14 marca 2013 - 22:09
poczekaj troche, byl teraz wysyp tabletow na cebicie z chin, mimo wszystko bylo troche pozadnego sprzetu i na pewno nie bedzie drogie, poczytaj na forach co i jaki producent chinol przedstawil na targach i wyszukaj na allegro albo skontaktoj sie z firma ktora takowy sprzet dostarcza, jest troche tego w polsce
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych