Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Sklep Euro-Hurt - podejrzanie niska cena Iphona 5

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 daroN

daroN
  • 10 postów

Napisano 22 lutego 2013 - 13:03

Witam

Czy ktoś robił zakupy w"Euro-Hurt" (Konin).

Mają ciekawą ofertę na Iphona 5
[url=http://www.euro-hurt.com.pl/pl/p/Apple-iPhone-5-16GB-Black/142]Apple iPhone 5 16GB Black Euro - Hurt Polska[/url]

pozdrawiam

#2 yolfiol

yolfiol
  • 58 postów

Napisano 22 lutego 2013 - 13:20

Czemu niska na Allegro też tyle nówki stoją.

#3 Q_ba_d

Q_ba_d
  • 165 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 22 lutego 2013 - 13:44

Kupował ktoś może coś w tym sklepie?? bo też znalazłem pare przedmiotów troszkę tańszych i wartych zakupu

#4 gieza

gieza
  • 709 postów

Napisano 22 lutego 2013 - 13:53

Nigdy nie ufam sklepom internetowym, które nie podają pełnych danych firmy na swojej stronie. Może i działają sprawnie i mają dobre ceny, ale zawsze pozostaje mi niesmak po wejściu na zakładkę kontakt, o nas itp

#5 stroner30

stroner30
  • 747 postów
  • SkądPoznań, PL

Napisano 22 lutego 2013 - 14:03

Nigdy nie ufam sklepom internetowym, które nie podają pełnych danych firmy na swojej stronie. Może i działają sprawnie i mają dobre ceny, ale zawsze pozostaje mi niesmak po wejściu na zakładkę kontakt, o nas itp

Euro-Hurt
Królowej Jadwigi 65
62-510 Konin
woj. wielkopolskie

Dane są jak widać... Udostępniają możliwość odbioru osobistego, więc wydaje się być ok, choć to może być tylko tekst by wzbudzić zaufanie. Najlepiej zadzwonić i udawać, że na prawdę jest się zainteresowanym odbiorem osobistym i patrzeć jaka będzie reakcja.

Druga sprawa to, że cena szału nie robi, za tyle samo kupisz na allegro u bardziej sprawdzonych sprzedawców i z wysyłką pobraniową ze sprawdzeniem lub nawet znajdziesz coś w swojej okolicy. By mieć pewność najlepiej szukaj iPhone'a z Polskeigo salonu T-Mobile, bo te nie mają sim-locków. Oczywiście zafoliowane pudełko i dowód zakupu :)

#6 daroN

daroN
  • 10 postów

Napisano 22 lutego 2013 - 14:08

Tylko że w tej ofercie jest to cena brutto z fakturą VAT 23% - na allegro w tych kwotach to albo bez faktury albo faktura marża...

#7 gieza

gieza
  • 709 postów

Napisano 22 lutego 2013 - 14:13

Dane są jak widać... Udostępniają możliwość odbioru osobistego, więc wydaje się być ok, choć to może być tylko tekst by wzbudzić zaufanie. Najlepiej zadzwonić i udawać, że na prawdę jest się zainteresowanym odbiorem osobistym i patrzeć jaka będzie reakcja.

Ja akurat wpadłem na to by po nazwie zweryfikować firmę w CEIDG, ale wypadałoby podać na stronie NIP i REGON w celu uwiarygodnienia firmy.

Swoją drogą firma została założona w 07.2012

#8 maciekdzieciol

maciekdzieciol
  • 1 436 postów
  • SkądWarsaw, Poland

Napisano 22 lutego 2013 - 14:23

ale wypadałoby podać na stronie NIP i REGON w celu uwiarygodnienia firmy.

Coś słabo szukasz.

Regulamin zakupów - Euro - Hurt Polska

#9 daroN

daroN
  • 10 postów

Napisano 22 lutego 2013 - 14:23

Numer NIP 6651898778
Wpis sprawdziłem

[url]https://prod.ceidg.gov.pl/CEIDG/CEIDG.Public.UI/SearchDetails.aspx?Id=40b6e4f5-c59c-4bf1-957a-c60814505e2d[/url]

Właściciel domeny również się zgadza

#10 Ewuro

Ewuro
  • 1 postów

Napisano 06 maja 2013 - 09:55

Witam
Ja robiłem zakupy w tej firmie , zachęciła mnie niska cena i zostałem oszukany !! Nie odbierają telefonów nie odpisują na meile pieniądze wysłałem na konto 16 kwietnia dziś 6 maja ani towaru ani pieniędzy.NIE KUPUJECIE TAM NIC !!!!!!!!!!!!!!!! OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI ... POCZYTAJCIE [url=http://www.opineo.pl/opinie/euro-hurt-com-pl]Euro-hurt.com.pl: Opinie o sklepie na Opineo.pl[/url]
A SAMI SIĘ PRZEKONACIE

- - - Połączono posty - - -

WSZYSTKIE DANE SIĘ ZGADZAJĄ SKLEP DOBRZE FUNKCJONOWAL DO LUTEGO POTEM NACHYTALI ZAMÓWIEŃ I CISZA OSZUKUJĄ WSZYSTKICH . [url]http://www.opineo.pl/opinie/euro-hurt-com-pl[/url]

#11 mrc120

mrc120
  • 186 postów
  • SkądPłock, Poland, Poland

Napisano 06 maja 2013 - 11:57

Człowiek na górze Cię uratował. Byś przepierdzielił 2500zł. Teraz każdy widzi, aby nie tykać tego sklepu. Dziwie się, że jeszcze stoi pomimo tylu skarg.

#12 edwa

edwa
  • 880 postów
  • SkądGdańsk, PL

Napisano 06 maja 2013 - 12:10

Człowiek na górze ma akurat jeden post i jest tylko po to by oczernić firmę, słaba wiarygodność wg. mnie. Tu już więcej opinii, pokrywających się z opinią wyżej. Dziwne, że nie sprawdził tego zakładający wątek bo to nie filozofia poszukać czegoś na google ;).
Sklep euro-hurt.com.pl - opinie internautów o sklepie internetowym
Euro-hurt.eu: Opinie o sklepie na Opineo.pl

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych