Duże zużycie pamięci ram
Posted 17 February 2013 - 11:36
Posted 17 February 2013 - 11:48
Posted 17 February 2013 - 12:18

Posted 17 February 2013 - 12:38
Posted 17 February 2013 - 12:42
Posted 17 February 2013 - 13:06
Posted 23 February 2013 - 17:29
Jakaś sugestia ?
- - - Połączono posty - - -
W tym momencie zgłupiał mi do końca. Pamięć ram spadła do 14mb, zrobił się respring po którym postawiał mi ikony w inny sposób niż miałem, w pasku zadań wszystko wyłączone a sbsettings wywala błąd, że nie ma żadnych aplikacji by oczyścić pamięć ram do tego stracił mi się gdzieś dock pod ikonami i odbicie/cienie... Telefon zamula niemiłosiernie, ma zwiechy nawet na 10 sekund.. Poniżej zdjecie z pokazaną pamięcią.
ps. Restart telefonu nic nie dał, dalej mam maks 20mb rolnej pamięci ram..

Posted 04 June 2013 - 14:13
Mam podobny problem z 4s-ką. Średnio wolnej pamięci mam miedzy 20 a 40mb, po wyczyszczeniu w iCleaner, sbsettings (free up memory), zabiciu aplikacji mam maks wolnego 82mb. Oczywiście JB mam i zainstalowane; sbsettings, killbackground, springtomize 5/6 oraz bitesms co raczej eliminuje winę jailbreake. Restore robiłem już naście razy bez i z różnymi kopiami zapasowymi z różnych modeli, dalej to samo. Dodam jeszcze, że kiedy wolnego ramu spada poniżej 17mb to zaczyna telefon głupieć, system próbuje sam odzyskać pamięć przez co wyłącza mi aplikacje, procesy a nawet restartuje się po informacji "Not enough memory, device will reboot" na niebieskim tle. Po restarcie mam około 280mb wolnej pamięci i jest dobrze do czasu kiedy wartość pamięci spadnie poniżej 100mb. w 5-tce również mam 6.1.2, ta sama kopia zapasowa (z 4-ki w obu), te same aplikacje zakupione w cydii i poziom wolnego ramu nie spada poniżej 400mb..
Jakaś sugestia ?
- - - Połączono posty - - -
W tym momencie zgłupiał mi do końca. Pamięć ram spadła do 14mb, zrobił się respring po którym postawiał mi ikony w inny sposób niż miałem, w pasku zadań wszystko wyłączone a sbsettings wywala błąd, że nie ma żadnych aplikacji by oczyścić pamięć ram do tego stracił mi się gdzieś dock pod ikonami i odbicie/cienie... Telefon zamula niemiłosiernie, ma zwiechy nawet na 10 sekund.. Poniżej zdjecie z pokazaną pamięcią.
ps. Restart telefonu nic nie dał, dalej mam maks 20mb rolnej pamięci ram..
Mam dokładnie to samo
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users