Budzik w iPhone
Napisano 23 września 2007 - 11:31
Napisano 23 września 2007 - 17:22
Napisano 23 września 2007 - 17:25
czy jest jakaś możliwość aby po ustawieniu budzenia w Iphonie i wyłączeniu go o określonej godzinie włączył się budzik (wzbudził iphona tak jak to jest w komórkach
:roll: :roll: :roll: :confused: :confused: :confused:
Masz wątpliwość czy alarm zadziała nawet gdy telefon jest wyłączony?
Napisano 23 września 2007 - 18:11
własnie o to mi chodzi czy iphon wyłączony włączy się o określonej godzinie (tz. o tej na jaką jest nastawiona godzina budzenia - mój się nie włącza):roll: :roll: :roll: :confused: :confused: :confused:
Masz wątpliwość czy alarm zadziała nawet gdy telefon jest wyłączony?
---- Dodano 23-09-2007 o godzinie 19:13 ----
chodzi mi o to czy można podmienić w iphonie oryginalne dzwięki (sms bo standartowy jest cichy a normalnie nie można wybrać innego)Ale o co chodzi? :confused:
Napisano 23 września 2007 - 19:39
własnie o to mi chodzi czy iphon wyłączony włączy się o określonej godzinie (tz. o tej na jaką jest nastawiona godzina budzenia - mój się nie włącza)
nie , raczej nie włacza sie alarm jak komorka jest wylaczona...jesli taka masz/widziales to gratutuje. a w iP jest podobno opcja sleep, wiec moze o to ci chodzi?
Napisano 23 września 2007 - 19:49
Napisano 23 września 2007 - 20:35
Napisano 29 stycznia 2008 - 16:24
We wszystkich moich dotychczasowych komórkach, budzik uruchamiał się nawet wtedy kiedy telefon był wyłączony, a były to Sagem, Nokie, Motorole, SonyEricssony. Jeżeli iPhone tego nie potrafi to troche szkoda.
Bo nie jest to potrzebne. Wyłączenie i włączenie iPhone'a pobierze więcej baterii niż sleep przez całą noc.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych