Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Budzik w iPhone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 maxvilander

maxvilander
  • 10 postów

Napisano 23 września 2007 - 11:31

Witam wszystkich. Mam pytanie czy jest jakaś możliwość aby po ustawieniu budzenia w Iphonie i wyłączeniu go o określonej godzinie włączył się budzik (wzbudził iphona tak jak to jest w komórkach) i jeszcze jedno gdzieś na forum czytałem jak podmienić dzwięki w Iphonie np. dzwięk sms bo jest taki cich że go nie słychać lecz niestety nie wiem gdzie jest ten post. Jeżeli można to proszę o pomoc.:confused:

#2 iSzym

iSzym
  • 1 244 postów
  • SkądRadom / New York

Napisano 23 września 2007 - 17:22

Ale o co chodzi? :confused:

#3 Ka

Ka

• 6 050 postów
  • SkądKraków

Napisano 23 września 2007 - 17:25

czy jest jakaś możliwość aby po ustawieniu budzenia w Iphonie i wyłączeniu go o określonej godzinie włączył się budzik (wzbudził iphona tak jak to jest w komórkach

:roll: :roll: :roll: :confused: :confused: :confused:

Masz wątpliwość czy alarm zadziała nawet gdy telefon jest wyłączony?

#4 maxvilander

maxvilander
  • 10 postów

Napisano 23 września 2007 - 18:11

:roll: :roll: :roll: :confused: :confused: :confused:

Masz wątpliwość czy alarm zadziała nawet gdy telefon jest wyłączony?

własnie o to mi chodzi czy iphon wyłączony włączy się o określonej godzinie (tz. o tej na jaką jest nastawiona godzina budzenia - mój się nie włącza)

---- Dodano 23-09-2007 o godzinie 19:13 ----

Ale o co chodzi? :confused:

chodzi mi o to czy można podmienić w iphonie oryginalne dzwięki (sms bo standartowy jest cichy a normalnie nie można wybrać innego)

#5 clr

clr
  • 1 326 postów

Napisano 23 września 2007 - 19:39

własnie o to mi chodzi czy iphon wyłączony włączy się o określonej godzinie (tz. o tej na jaką jest nastawiona godzina budzenia - mój się nie włącza)

nie , raczej nie włacza sie alarm jak komorka jest wylaczona...jesli taka masz/widziales to gratutuje. a w iP jest podobno opcja sleep, wiec moze o to ci chodzi?

#6 iBodo

iBodo
  • 265 postów
  • SkądW-wa

Napisano 23 września 2007 - 19:49

We wszystkich moich dotychczasowych komórkach, budzik uruchamiał się nawet wtedy kiedy telefon był wyłączony, a były to Sagem, Nokie, Motorole, SonyEricssony. Jeżeli iPhone tego nie potrafi to troche szkoda.

#7 Roberto

Roberto
  • 13 752 postów
  • SkądWrocław

Napisano 23 września 2007 - 20:35

mój samsung też się włącza kiedy ma ustawiony budzik (można to też oczywiście wyłączyć)

#8 goodboy

goodboy
  • 1 611 postów
  • SkądKonstancin/W-wa

Napisano 29 stycznia 2008 - 16:24

Jak wygląda sprawa z tymi dzwiękami? Da się je podmienić?

We wszystkich moich dotychczasowych komórkach, budzik uruchamiał się nawet wtedy kiedy telefon był wyłączony, a były to Sagem, Nokie, Motorole, SonyEricssony. Jeżeli iPhone tego nie potrafi to troche szkoda.

Bo nie jest to potrzebne. Wyłączenie i włączenie iPhone'a pobierze więcej baterii niż sleep przez całą noc.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych