Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone 5 - podróba idealna

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Smoczy

Smoczy
  • 4 066 postów
  • SkądPrzemyśl

Napisano 15 lutego 2013 - 10:02

Goophone i5 16GB - podróbka iPhone'a 5 - mobtech.interia.pl

#2 ToszibaFan

ToszibaFan
  • 28 postów

Napisano 28 marca 2013 - 22:01

Dosyć dobry telefon, 2 rdzenie 1 GHz, 1giga ram, andro, szkoda tylko że w obudowie tak podobnej do iPhona, wstyd trochę według mnie, ale jak ktoś chce zaszpanować zabawka od maka i nie popatrzy dokładnie to czasem można się pomylić. iPhone to iPhone i w sumie śmieszny sens widzę w podrabianiu go i wgrywaniu jeszcze androida... Ale jak kto woli, na pewno będzie to przestroga do osób kupujących iPhona żeby uważali i sprawdzali ilość dziurek z przodu, jak dwie o nie iPhone :3

#3 adixx

adixx
  • 52 postów
  • SkądDziki Zachód

Napisano 29 marca 2013 - 00:38

Nie koniecznie jest to szpan w wielu przypadkach każda podróbka trafia jako "oryginał" niestety znajdzie się wielu naciągaczy którzy będą to wciskać jako iPhone 5 ... swego czasu taka akcja była z "Noklami" ... jeśli ktoś świadomie bierze "klona" to raczej nie szpan tylko patola i prędzej czy później naraża się na śmieszność niż podziw .... wracając do meritum po małej dygresji to sam "pseudo" iPhone 5 jest dość dobrze kopiowany i całkiem dobrze się prezentuje :)...

#4 iron.gery

iron.gery
  • 4 651 postów
  • SkądPolska | USA

Napisano 29 marca 2013 - 00:51

Całkiem udanie to wygląda. Współczuje dla osób które omyłkowo to kupią a takich nie brakuje.

#5 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 29 marca 2013 - 01:16

Mam nadzieję,że nikt się nie trafi z takim "iPhonem" na forum :x

#6 koh

koh
  • 2 186 postów

Napisano 16 kwietnia 2013 - 15:24

Mnie kusi ta jawna podróba...ostatnio zastanawiałem się co wzbudzi we mnie więcej emocji, oczekiwanie na iPhona od kuriera Orange w ramach zmiany abonamentu, czy oczekiwanie na tego goophona prosto z chin (free shiping - 40 dni heh)...i stwierdziłem, że Goophone będzie duuużo bardziej emocjonujący :) a co jest w zabawie najważniejsze? Emocje :)

#7 sheep.

sheep.
  • 559 postów
  • SkądŁódź

Napisano 16 kwietnia 2013 - 16:58

Pomimo, że jest dobrze wykonany większość osób zauważy, że to FAKE!

#8 vannityy

vannityy
  • 106 postów
  • SkądSopot, PL

Napisano 16 kwietnia 2013 - 17:29

Mnie kusi ta jawna podróba...ostatnio zastanawiałem się co wzbudzi we mnie więcej emocji, oczekiwanie na iPhona od kuriera Orange w ramach zmiany abonamentu, czy oczekiwanie na tego goophona prosto z chin (free shiping - 40 dni heh)...i stwierdziłem, że Goophone będzie duuużo bardziej emocjonujący :) a co jest w zabawie najważniejsze? Emocje :)

Tutaj nie ma żadnej różnicy. Kurier nie pozwoli otworzyć Ci pudełka zanim nie podpiszesz umowy - a kto wie co z niego wyciągniesz :)

#9 Jolaos

Jolaos
  • 1 036 postów

Napisano 16 kwietnia 2013 - 17:50

Pomimo, że jest dobrze wykonany większość osób zauważy, że to FAKE!

Nie byłbym taki pewien czy większość. Wszak niska cena psuje wzrok, a czasami nawet doprowadza do samooszukiwania się. Wystarczy poczytać odpowiedni dział na forum...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych