Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Prosze o pomoc z tapetami

• Please log in to reply
15 replies to this topic

#1 sbirri

sbirri
  • 10 posts
  • Skąduk

Posted 12 February 2013 - 19:13

Witam, dzis usuwalam zdjecia z mojego 4S wersja 6.1.1 i przypadkiem usunela mi sie tez biblioteka tak, ze po wejsciu w zdjecia nie bylo tam zadnego folderu, po synchronizacji wrocila biblioteka oczywiscie byla pusta ale co najgorsze zniknely fabryczne tapety, szukam od 3 godzin po sieci jak je spowrotem wgrac i nie moge znalezc, czy ktos moze pomoc jak przywrocic tapety z 4S lub skad je sciagnac?

#2 OleYek

OleYek

• 17478 posts

Posted 12 February 2013 - 19:57

A w jaki sposób je usuwałaś?

#3 sbirri

sbirri
  • 10 posts
  • Skąduk

Posted 12 February 2013 - 20:11

Zwyczajnie synchronizujac z iTunes zaznczalam folder itd i tak jak sie normalnie usuwa z biblioteki. Potem synchroniowalam i whrywalam tylko te ktore chcialam miec w tel ale w miedzy czasie usunely sie (nie wiem jakim cudem) systemowe tapety ta kula ziemska i inne. i teraz nie wiem jak je znalezc, czy ktos moglby np je zciagnac przez iTunes i wyslac mi na @?? Czy tak by sie dalo?

#4 anelim

anelim
  • 7 posts

Posted 12 February 2013 - 20:17

[CIACH]

Twój wpis został usunięty jako zupełnie niezwiązany z tematem wątku. Proszę znaleźć wątek traktujący o Twoim problemie i w nim zadać pytanie. renqien

#5 robgrab

robgrab
  • 1384 posts
  • SkądWarszawa

Posted 12 February 2013 - 20:28

A co to ma do tematu?? A wracając do pytania autora to tapety oryginalne są w ustawienia/jasność i tapeta, a nie w zdjęciach.

#6 sbirri

sbirri
  • 10 posts
  • Skąduk

Posted 12 February 2013 - 20:32

A no tak racja, widzisz, dziekuje ale nie ma tam tej kuli i miast a kojarze ze mialam na poczatku taka tapete na zablokowanym ekranie - wlasnie z ta kula ziemska czy one zatem nie byly tez w bibliotece?? Bo w Ustawienia jsasnosc-tapeta mam ale same praktycznie tla...

#7 OleYek

OleYek

• 17478 posts

Posted 12 February 2013 - 21:06

A no tak racja, widzisz, dziekuje ale nie ma tam tej kuli i miast a kojarze ze mialam na poczatku taka tapete na zablokowanym ekranie - wlasnie z ta kula ziemska czy one zatem nie byly tez w bibliotece?? Bo w Ustawienia jsasnosc-tapeta mam ale same praktycznie tla...

Tej kuli już od dawna nie ma w tapetach zniknęła chyba w iOS 4 czy nawet wcześniej, nie jestem pewien czy czasem nie widnieje jeszcze na lockscreenie jak masz nieaktywowanego iPhone, ale jako tapety tego nie ma od wieków już.

#8 sbirri

sbirri
  • 10 posts
  • Skąduk

Posted 13 February 2013 - 09:37

Hmm... nie wiem co mam powiediec, bo jestem pewna ze po zakupie telefonu mialam jakis czas ta kule na czarnym tle jako tapete na zablokowanym ekranie, pamietam ze byly jeszcze inne takie tapetki w stylu jakies oswietlone uliczki czy miasteczko i kilka innych ale szybko wstawilam swoje i nie zapamietalam dokladnie jakie one byly, fakt w Ustawienia - jasnosc tapeta sa ale same tla a te inne zniknely , wydaje mi sie ze byly w ktoryms folderze albo biblioteka zdjec albo iPhone - bo po usunieciu zdjec czegos mi brakowalo i wlasnie to byly te tapetki, czy ktos ma IP4S i moglby mi powiedziec czy ma takie cos w telefonie??

#9 OleYek

OleYek

• 17478 posts

Posted 13 February 2013 - 10:28

W bibliotece zdjęć nie ma tapet w żadnym iPhone, widocznie miałaś tapety po poprzednim właścicielu.

#10 maciekdzieciol

maciekdzieciol
  • 1436 posts
  • SkądWarsaw, Poland

Posted 13 February 2013 - 10:31

To co za problem ściągnąc sobie tą super ekstra tapetę z kulą ziemską i wgrać?

#11 sbirri

sbirri
  • 10 posts
  • Skąduk

Posted 13 February 2013 - 10:34

Zadnego wlasciciela nie bylo bo kupilam nowy telefon w Play, nie wiem teraz to juz jestem zabita, bo wiem ze bylo cos takiego a piszecie ze w bibliotece nie ma. no to juz nie wiem padlam w tym temacie :)

#12 maciekdzieciol

maciekdzieciol
  • 1436 posts
  • SkądWarsaw, Poland

Posted 13 February 2013 - 10:54

Jak masz nowy iP to nie masz ŻADNYCH zdjęć w bibliotece, tapetę możesz wtedy zmienić tylko przez wejście do ustawień. Co w tym trudnego do zrozumienia?

#13 sbirri

sbirri
  • 10 posts
  • Skąduk

Posted 14 February 2013 - 09:21

A no to ze na poczatku mialam inne tapety niz w ustawieniach i byly to systemowe tapety iP. Wlasnie kula i inne, a po usuieciu zdjec z biblioteki zniknely i zostaly tylko te tla w ustawieniach. Ale juz nie wazne, ciezko cos wytlumaczyc czasem zaocznie, podpytalam kolege ktory ma ten sam tel i wgralam sobie kule z netu a reszty niestety nie ma choc mowicie ze ich nie bylo :) coz ja pamietam ze byly, dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam, mozna zamknac.

#14 Sipa666

Sipa666
  • 1 posts

Posted 15 February 2016 - 15:26

Cześć! Nie znam jeszcze do końca produktów apple'a, wiec pouczajcie ile wlezie :)
Zmieniałem dziś tapetę i niepotrzebnie zaznaczyłem, ze zdjęcia ma byc jednocześnie tapeta ekranu głównego i ekranu blokady.
Chciałbym zostawić sobie zdjecie na ekranie blokady ale przywrócić oryginalna tapetę dynamiczna na ekran główny.
W telefonie teraz nie mogę znaleść tej tapety... Jest jakaś strona gdzie oryginalne tapety znajdę itp? Mogę tez wrzucić tutaj foto co yo za tapeta dokładnie była.
Czekam na odpowiedz, pozdrawiam!

#15 MC_

MC_
  • 6937 posts

Posted 15 February 2016 - 15:28

No to pokaż jaką tapetę chcesz. Najprawdopodobniej znajdziesz na zedge.net

iP Xs; rMBP 2015 13', AW5 44 LTE

#16 Maciek.14

Maciek.14
  • 17 posts

Posted 24 February 2016 - 20:00

Mogę ci na Priv wysłać wszystkie jakie kolejek były tapety w iPhone od ios 1.x.x do iOS 9.x.x

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users