Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Filmy i zdjęcia z pendrive na ipadzie bez JB

• Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 GARFIELD95

GARFIELD95
  • 10 posts

Posted 10 February 2013 - 16:56

Siemka, zamówiłem już swojego ipada 3. Proszę mi powiedzieć czy jak zakupiłem przejściówkę z 30pinowego złącza na USB (oryginalną apple) to czy po podłączeniu do niego pendrive będę mógł odtwarzać filmy / oglądać zdjęcia prosto z pendriva bez przerzucania na tablet. Od razu mówię że nie będę się bawił w JB więc chodzi mi o to czy na czystym sofcie można coś takiego.

#2 robgrab

robgrab
  • 1384 posts
  • SkądWarszawa

Posted 10 February 2013 - 18:00

Jest temat o cck. Bez jb tylko zdjęcia bo do tego to służy.

#3 Gość_oneghost_*

Gość_oneghost_*

Posted 10 February 2013 - 18:06

Z pendrive i tak będzie cieżko, wyświetli ci sie komunikat, ze urządzenie pobiera za dużo mocy i tyle. Ta przejsciowka jest do aparatów cyfrowych

#4 GARFIELD95

GARFIELD95
  • 10 posts

Posted 10 February 2013 - 20:10

a ewentualnie karty pamięci ? bo też jest taki adapter. Czy tam też tylko zdjęcia ? czy filmy ujdą ?

#5 zibi_pl

zibi_pl
  • 66 posts
  • SkądSłupsk

Posted 12 February 2013 - 23:47

bez JB nic innego nie ujdzie poza zdjęciami. Robisz JB masz pełny dostęp łącznie z oglądaniem filmów nawet HD z pendrive czy SD -> sam sprawdzałem i działa. Ale nie każdy pendrive (niektóre działają niektóre nie, zależy ile mocy pobiera, nie wiem od czego to zależy)

#6 66butch

66butch
  • 5 posts

Posted 15 February 2013 - 10:32

wczoraj kupiłem iFlashDrive 16GB - umożliwia kopiowanie plików (zdjęcia, mp3, doc itd itd.) z i do IPhone,IPad. Umożliwia tez odtwarzanie filmów, mp3 bez obciążania pamięci IPhone /IPad. - przetestowane z IPad3 i IPhone4

#7 proxx

proxx
  • 1264 posts

Posted 15 February 2013 - 14:39

Czy taka cck
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Bez problemu odtworzy na mini film z Pendrive w każdym formacie?potrzebuje do tego programu typu avplayer prawda?

#8 Omega55

Omega55
  • 338 posts

Posted 15 February 2013 - 21:02

A ja mam nieco inne pytanie. Kupiłam czytnik SD i na moim Ipad Mini oczywiście to działa, zdjęcia są widoczne, ale... w miniaturkach. Mogę je tylko importować bądź usuwać. Jest jakiś sposób na oglądanie ich bez importowania na pełnym ekranie ? - wolałabym bez JB Dzięki

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users