Klawiatura i Magic Trackpad na Windows 8
Rozpoczęty przez
_Artek_
, 10 lut 2013 14:21
11 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10 lutego 2013 - 14:21
nie wiedziałem gdzie to wpisać to wpisze tu
nie mam mac'a głównie ze względów finansowych....... choć pewnie kiedyś kupie mac;a pro bo słyszałem że praca jest nieporównywalnie przyjemniejsza.... póki co czeka mnie wymiana myszki i klawiatury na pc i teraz moje pytanie czy warto zainwestować w klawiaturę i trackpad od appla mając tylko komputer pc? chodzi mi głównie o komfort użytkowania czy może lepiej poszukać czegoś innego z góry dzięki za odp.
Napisano 10 lutego 2013 - 18:23
Co kto lubi, tak naprawdę. Ja bym kupił, bo lubię i mi wygodnie.
Napisano 10 lutego 2013 - 18:38
Warto, pracowałem na PC na macowych device'ach. Do DTP i grafiki polecam pełnowymiarową przewodową klawiaturę.
Napisano 11 lutego 2013 - 09:25
Przy Windows 8 w szczegolnosci ;-). Nie wiem jak ludzie moga obslugiwac kafle bez gladzika multitouch...
Napisano 11 lutego 2013 - 16:09
a powiedzcie mi jeszcze jak wygląda sprawa z kompatybilnością takiej klawiatury chodzi o ctrl alt i windows czy będą one działać normalnie(wciskając odpowiedniki appla ?
Napisano 11 lutego 2013 - 16:23
TAK!
Napisano 19 lutego 2013 - 14:04
No i kupiona wrażenia bardzo na + nie ma możliwości pomylić klawiszy(poza Windows i alt ale to kwestia przyzwyczajenia). teraz mam prośbę do jakiejś dobrej duszy z mac-iem o podrzucenie sterowników z boot camp pod Windows 7 lub 8 (chodzi o pełnowymiarową przewodową klawiaturę apple) wiem że wszystkie klawisze nie będą działały ale zależy mi chociażby na tych do głośności i do zmiany utworów. wiem że są programy do mapowania przycisków klawiatury ale nie chce tego robić skoro mogę mieć sterowniki z boot camp z góry dzięki
Napisano 19 lutego 2013 - 16:38
Wprawdzie już Kupiłeś, ale nie lepiej (i o wiele taniej) było kupić : Klawiatura Logitech® Wireless Touch Keyboard k400 ? lub dowolną klawiaturę i Panele dotykowe
Wielkim minusem Apple Keyboard jest to że to jednorazówka (jest nierozbieralna) i jej awaria = kosz.
Wielkim minusem Apple Keyboard jest to że to jednorazówka (jest nierozbieralna) i jej awaria = kosz.
Napisano 19 lutego 2013 - 16:48
mam zamiar kiedyś zamienić mój pc na mac poza tym tylko te od appla mają porty usb
Napisano 19 lutego 2013 - 16:55
Ale to będzie "kiedyś" (nie wiadomo kiedy) no i nie tylko te od Appla mają porty USB. No ale OK - liczy się zadowolenie klienta
.

Napisano 19 lutego 2013 - 17:00
byłbym w pełni zadowolony gdyby działały przyciski od muzyki dlatego jeśli ktoś ma stery to będę wdzięczny
Napisano 19 lutego 2013 - 17:03
Ja bym kupił podświetlaną klawiaturę ;-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych