Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Iphone 5 z ios 6.1nagrywanie wideo z szumem.

• Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Krz

Krz
  • 4 posts

Posted 05 February 2013 - 14:42

Witam. Ostatnio pojawił mi sie problem z kamera. Podczas nagrywania wideo za każdym razem słychać szum. Z początku wydawało mi sie, ze jest to wina case ale po zdjęciu osłony problem wciąż sie pojawia. Mam Iphone 5 z ios 6.1 a dokuczliwy szum pojawia sie tylko i wyłącznie podczas nagrywania filmów (przednia bądź tylna kamera) skype, FaceTime czy rozmowy telefoniczne nadal sa wysmienitej jakości. Kilku znajomych ma dokładnie ten sam problem. Poprosze o informacje w jaki sposób naprawić dźwięk w nagraniach plikach video.

#2 Mac pc

Mac pc
  • 6 posts

Posted 05 February 2013 - 16:12

Sprawdź czy działa ci np.dyktafon jeśli tak to zainstaluj program z AppStore dzięki któremu będziesz mógł nagrywać wideo.

#3 Krz

Krz
  • 4 posts

Posted 05 February 2013 - 17:29

Dziekuje za odpowiedz na moj post. Nagrywajac dźwięk dyktafonem szum wciąż występuje ale jest znacznie mniej dokuczliwy niz w przypadku aplikacji do rejestrowania wideo (rownież tych z AppStore)

#4 Arecki22

Arecki22
  • 46 posts

Posted 17 March 2013 - 23:40

Ja mam ten sam kłopot co kolega tylko ze z tylnej kamery sam szum z przedniej nagrywa normalnie dyktafon działa pomocy

#5 diesel2117

diesel2117
  • 1743 posts
  • SkądKatowice PL

Posted 18 March 2013 - 02:57

kamera używa drugiego mikrofonu umieszczonego na górze telefonu. Wada fabryczna - gwarancja.

#6 Arecki22

Arecki22
  • 46 posts

Posted 18 March 2013 - 10:21

powód bardzo prozaiczny folia kamerka po zerwaniu działa prawidłowo dziwek dobry jednak polecam zainstalować qik video

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users