Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

cicho gra w słuchawkach, uszkodzone ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 wiader

wiader
  • 64 postów
  • SkądGliwice

Napisano 04 lutego 2013 - 18:34

Witam. Wydaję mi się, że po aktualizacji muzyka jest zdecydowane ciszej odtwarzana na słuchawkach. Wszystkie ustawienia na maxa, limit głośności wyłączony, odczuwam zdecydowaną różnicę teraz a wcześniej. Nawet bas mi się wydawał mocniejszy. Chyba, że słuchawki mi się uszkodziły. Wziąłem jeszcze z ipka 3G z testowałem i grają głośniej. Ip5 Pozdrawiam

#2 pkobierecki

pkobierecki
  • 1 239 postów

Napisano 05 lutego 2013 - 00:24

Też mi się to stało po upgrade do 6.1. Machałem suwakiem głośności, ogranicznikiem głośności, przełączałem przełącznik "ograniczenie głośności EU". Na chwilę mu przeszło i grał normalnie. Potem problem znowu powrócił, to wkurzyłem się i zrestartowałem, albo zreseteowałem telefon. Nie pamiętam dokładnie. To tych chaotycznych działaniach przeszło mu i już jest dobrze.

#3 wiader

wiader
  • 64 postów
  • SkądGliwice

Napisano 05 lutego 2013 - 17:24

mi po restore i bez przywrócenia kopii nie pomogło, po przywróceniu też nie pomogło poczekam może samo przejdzie :( to wygląda tak jak by w słuchawkach działał tylko ten boczny głośniczek

#4 wiader

wiader
  • 64 postów
  • SkądGliwice

Napisano 14 lutego 2013 - 20:11

zaczynam umierać bez muzyki, ale w aktualnej sytuacji nie da się dobrze posłuchać. Niestety nie znam nikogo kto by miał ip5 aby podpiąć moje słuchawki do niego i odwrotnie. Jak by był ktoś z Gliwic lub okolic i chętny na szybki test to było by mi miło. Pozdrawiam

#5 Paf

Paf
  • 8 094 postów

Napisano 14 lutego 2013 - 20:12

zaczynam umierać bez muzyki, ale w aktualnej sytuacji nie da się dobrze posłuchać. Niestety nie znam nikogo kto by miał ip5 aby podpiąć moje słuchawki do niego i odwrotnie. Jak by był ktoś z Gliwic lub okolic i chętny na szybki test to było by mi miło.
Pozdrawiam

Nie możesz sprawdzić słuchawek pod laptopem ?

#6 wiader

wiader
  • 64 postów
  • SkądGliwice

Napisano 14 lutego 2013 - 20:29

na najprostsze rozwiązania najtrudniej wpaść :) to samo co na fonie, więc chyba słuchawy out. tylko ciekawe dlaczego. Podlega ta część gwarancji ?

#7 Paf

Paf
  • 8 094 postów

Napisano 14 lutego 2013 - 20:34

na najprostsze rozwiązania najtrudniej wpaść :) to samo co na fonie, więc chyba słuchawy uot. tylko ciekawe dlaczego. Podlega ta część gwarancji ?

Na akcesoria tez jest jakiś czas gwarancji, najlepiej zadzwoń do iSpota.

#8 wiader

wiader
  • 64 postów
  • SkądGliwice

Napisano 19 lutego 2013 - 18:45

a czy jak się podłącza słuchawki to wyskakuje jakaś ikonka u góry, że są słuchawki ? bo właśnie zauważyłem, że mi się nic takiego nie pojawia, a nie pamiętam czy była.

#9 Paf

Paf
  • 8 094 postów

Napisano 19 lutego 2013 - 18:58

Nic nie wyskakuje.

#10 wiader

wiader
  • 64 postów
  • SkądGliwice

Napisano 19 lutego 2013 - 19:01

to chyba wizyta w salonie play (tam kupiłem), bo jak mam podpięte słuchawki i ktoś do mnie dzwoni to zamiast dźwięk w słuchawkach to w telefonie :? jeżeli ktoś może sprawdzić czy też ma takie objawy to będę wdzięczny

#11 buldoggg

buldoggg
  • 544 postów
  • SkądKatowice

Napisano 19 lutego 2013 - 19:23

Sluchawki rowniez podlegaja gwarancji tak samo jak ladowarka itp,oddaj i dostaniesz noweczki

#12 wiader

wiader
  • 64 postów
  • SkądGliwice

Napisano 21 lutego 2013 - 16:53

A więc w Play'u wygląda to tak: Przy reklamacji słuchawek musiałem oddać telefon :) Gwarancja na słuchawki, ładowarkę itp, wynosi pół roku. Skoro mam na gwarancji to postanowiłem oddać razem z telefonem i zobaczymy jaki będzie tego finał.

#13 wiader

wiader
  • 64 postów
  • SkądGliwice

Napisano 10 marca 2013 - 19:57

Odebrałem z serwisu sprzęt i stwierdzono, że wszystko działa tak jak należy. Czyli problem nie zniknął. Jedyne co zrobili w serwisie to zaktualizowali oprogramowanie de wersji, która wyszła między czasie. Kupiłem nowe słuchawki i teraz wszystko działa tak jak należy.

#14 Astro

Astro
  • 4 postów

Napisano 28 marca 2013 - 13:21

Wczoraj porównałem dwa iPhoney - swój z Orange i kolegi z T-mobile (słuchawki te same, muzyka ta sama). I jakież było moje zdziwienie jak się okazało, że jego telefon gra zupełnie normalnie, powiedzmy tak samo głośno jak poprzednie 4/4S. Teraz już kompletnie zgłupiałem bo jeszcze do wczoraj miałem wrażenie, że problem dotyczy wszystkich, ale teraz widać, że tak nie jest.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych