iTunes Store Polska? A może iTS Europe?
Napisano 10 września 2008 - 18:54
Napisano 10 września 2008 - 19:07
W najnowszym "Mobile-internet" jest test iphone`a 3g i jest taki tekst(narazie z pamięci bo nie moge znaleść):
"Rozmiawiałem z człowiekiem od Orange i powiedział że prawdopodobnie usługa ITMS zostanie uruchomiona w październiku"
A ja rozmawiałem z człowiekiem od Plusa i powiedział, że prawdopodobnie iPhone3G będzie u nich od listopada...
Napisano 10 września 2008 - 19:42
W najnowszym "Mobile-internet" jest test iphone`a 3g i jest taki tekst(narazie z pamięci bo nie moge znaleść):
"Rozmiawiałem z człowiekiem od Orange i powiedział że prawdopodobnie usługa ITMS zostanie uruchomiona w październiku"
Trochę z innej beczki, ale coś mi mówi że razem z iTMS urochomiony zostanie Apple Online Store. Wchodząc na stronę Apple - iTunes i klikając na "gift cards" w lewym dolnym rogu, przenosi nas na znany już adres Apple Store tyle że z polskim odnośnikiem (pl)
Niestety jak zwykle olali wszystko i nic nie przetłumaczyli. I jak traktować poważnie firmę która pełną parą wchodzi na polski rynek reklamując się wszędzie a nie mając nawet działającej strony.
Napisano 10 września 2008 - 22:35
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych