Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

iTunes Store Polska? A może iTS Europe?

• Please log in to reply
53 replies to this topic

#51 gucorek

gucorek
  • 596 posts
  • SkądStalowa Wola

Posted 10 September 2008 - 18:54

W najnowszym "Mobile-internet" jest test iphone`a 3g i jest taki tekst(narazie z pamięci bo nie moge znaleść): "Rozmiawiałem z człowiekiem od Orange i powiedział że prawdopodobnie usługa ITMS zostanie uruchomiona w październiku"

#52 bushman.editing

bushman.editing
  • 4115 posts
Posted 10 September 2008 - 19:07

W najnowszym "Mobile-internet" jest test iphone`a 3g i jest taki tekst(narazie z pamięci bo nie moge znaleść):
"Rozmiawiałem z człowiekiem od Orange i powiedział że prawdopodobnie usługa ITMS zostanie uruchomiona w październiku"

A ja rozmawiałem z człowiekiem od Plusa i powiedział, że prawdopodobnie iPhone3G będzie u nich od listopada... ;)

#53 MotoGP

MotoGP
  • 244 posts

Posted 10 September 2008 - 19:42

W najnowszym "Mobile-internet" jest test iphone`a 3g i jest taki tekst(narazie z pamięci bo nie moge znaleść):
"Rozmiawiałem z człowiekiem od Orange i powiedział że prawdopodobnie usługa ITMS zostanie uruchomiona w październiku"

Trochę z innej beczki, ale coś mi mówi że razem z iTMS urochomiony zostanie Apple Online Store. Wchodząc na stronę Apple - iTunes i klikając na "gift cards" w lewym dolnym rogu, przenosi nas na znany już adres Apple Store tyle że z polskim odnośnikiem (pl) ;)
Niestety jak zwykle olali wszystko i nic nie przetłumaczyli. I jak traktować poważnie firmę która pełną parą wchodzi na polski rynek reklamując się wszędzie a nie mając nawet działającej strony.

#54 nevoX

nevoX
  • 855 posts
  • SkądTorun, Poland

Posted 10 September 2008 - 22:35

Szczerze powiedziawszy miałem wielką nadzieję, że na Let's Rock Apple, wprowadzi iTMS do innych państw.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users