Witam
Nie wiem czy to jest odpowiedni dział gdzie mógłbym to wrzucić. W razie czego proszę o przeniesienie
Tak więc. Z dwójką moich kolegów postanowiliśmy nagrywać na YouTube coś na wzór Vlogów.
Nasze pierwsze dzieło:
150 Sposobów na... SŁABO UMIARKOWANI w akcji - YouTube
Kręcone iPhonem 4s - jak widać można. Myślę, że oprócz laggów, filmik wyszedł bardzo dobrze.
Prosiłbym o komentarze.
Wiem, że zrobiłem coś na wzór reklamy zamieszczając to tutaj, jednak proszę o trochę wyrozumiałości i nie usuwanie przez szanownych adminów.
Dziękuję za pochwały, pytania i komentarze
SłaboUmiarkowani w akcji
Rozpoczęty przez
Babeluba
, 22 sty 2013 22:42
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22 stycznia 2013 - 22:42
Napisano 22 stycznia 2013 - 23:11
Jak znajdziesz ludzi o takim poczuciu humoru, poza swoją klasą - to może troche szerzej ktoś to obejrzy..
Vlog to nie jest, tylko youtubowy program rozrywkowy - obraz daje rade, ale dźwięk niestety brzmi amatorsko, tyci mikrofonik iphona nie wyłapie dobrze głosu z takiej odległości...
Napisano 23 stycznia 2013 - 10:22
Syf. Lepiej nie oglądać...
Napisano 23 stycznia 2013 - 12:03
Nie do końca rozumiem, o co w tym filmiku chodzi — no ale były cycki (nawet dwa razy!), więc jest OK.
Napisano 23 stycznia 2013 - 12:06
Bo taki humor trafia tylko w ograniczonych widełkach wiekowych..
Musicie się reklamować na bardziej młodzieżowych forach niż tu
Napisano 23 stycznia 2013 - 12:16
Bedzie lepiej. Zbieramy kaze na mikrofon, od teraz filmy z plynnymi przejsciami. Koncepcje tez troche zmienimy. Wiem, ze nie to forum, ale mozecie pomoc co dodac, usunac
Dziekujemy ^^
Napisano 23 stycznia 2013 - 12:31
Co za SHIT wyłączyłem po 10sek. Odradzam oglądanie tego.
Napisano 03 lutego 2013 - 15:43
Na razie żałosne to jest. Totalna amatorka strawna dla bliskich znajomych. Ale życzę powodzenia - zapał jest, reszta do opanowania.
Napisano 03 lutego 2013 - 16:07
Straciłem czas, mogłem napisać w tym czasie ze 40 linii kodu. powodzenia.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych