Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Ipad mini - prezent dla kobiety?

• This topic is locked This topic is locked
8 replies to this topic

#1 Webi1993

Webi1993
  • 28 posts
  • SkądGorlice

Posted 19 January 2013 - 08:46

Witam, Tak jak w temacie chciałem zapytać czy ktoś z was kupował swojej kobiecie ipad mini jako prezent i jeśli są wśród nas takie osoby to powiedzcie jak zareagowały wasze wybranki(czy były zadowolone). Zastanawiam się właśnie, bo mam wrażenie że ipad mini to idealne rozwiazanie właśnie jako prezent dla kobiet

#2 Axellvak

Axellvak
  • 1938 posts

Posted 19 January 2013 - 08:54

Dziwne pytanie. Jednej może się spodobać, innej nie.

#3 arturcisz

arturcisz
  • 10155 posts
  • SkądSzczecin

Posted 19 January 2013 - 09:11

No tak, bo wszystkie kobiety są takie same :) Ja swojej żonie kupiłem, ale normalnego iPada w prezencie. Nie była zadowolona, po co mi ten gadget. Obecnie mówi, że to najlepsze urządzenie jakie ma.

#4 Mind_Trance

Mind_Trance
  • 46 posts
  • SkądJaworzno

Posted 19 January 2013 - 09:29

Z kobietami tak jest, u nich najważniejszy jest zakup torebki albo blendera, takie już są. Wszystko co facet ma do kupienia najlepiej jest zbyteczne i jego wymysłem. Z moją było podobnie, były pytania: "a po co ci ten iPad", "dobrze to przemyślałeś" a po zetknięciu się z urządzeniem padły słowa: "to jest świetne" heh.

#5 Kagain

Kagain
  • 583 posts
  • SkądGrodzisko, ELW, PL

Posted 19 January 2013 - 09:36

Podpisuję się "ręcamy i nogamy" pod postami Panów powyżej. Kupiłem żonie iPada (Retina, ale z dockiem) i na początku mówiła, że nie potrzebnie kasę wydałem. Od pół roku raz włączyła swojego laptopa (nie maca)... to ja już go częściej włączam, żeby zgrać z niego jakieś dane. Planowałem żonie w przyszłości kupić MBA..... ale chyba iPad spełnia jej oczekiwania i komputera nie potrzebuje (zdjęcia i tak są na moim dysku)

#6 botar

botar
  • 13 posts

Posted 19 January 2013 - 10:11

W moim przypadku było podobnie. Przed zakupem Ipada żona pytała mnie po co mi ten gadżet, mówiła że jest za drogi, że mamy laptopa, itp. I właściwie już od pierwszego dnia po zakupie używa go wiecej niż ja, a nie jest żadnym maniakiem technologicznym. Stwierdziła nawet, że nie sądziła że to takie fajne urządzenie :-)

#7 klnt

klnt
  • 2043 posts
  • SkądOpole

Posted 19 January 2013 - 10:19

Ja sobie kupiłem właśnie iPada 3 i planowałem kupić iPada mini dziewczynie na urodziny, ale chyba by mnie zabiła gdybym wydał tyle pieniędzy na prezent. Sama jednak stwierdziła, że jak będzie miała jakieś wolne pieniądze to sobie kupi :) więc myśle, że jednak większość kobiet była by zadowolona z miniaka - małe to, poręczne, a niezwykle użyteczne.

#8 equinoxe

equinoxe
  • 4721 posts
Posted 19 January 2013 - 11:27

Z kobietami tak jest, u nich najważniejszy jest zakup torebki albo blendera, takie już są.

No ciekawe, skąd czerpiesz wiedzę o życiu. :>
@Webi1993 - wszystko zależy od konkretnej kobiety. Jednej się spodoba, innej nie. Ja bym się nie obraziła za taki prezent. Zaznaczę jednak, że nie posiadam ani iPhone'a ani zwykłego iPada. Jeśli ktoś już je ma, to mini byłby raczej zbędny.

#9 Mind_Trance

Mind_Trance
  • 46 posts
  • SkądJaworzno

Posted 19 January 2013 - 12:35

No ciekawe, skąd czerpiesz wiedzę o życiu. :>

Jestem dobrym słuchaczem, więcej nie powiem ;)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users