Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Odklejający się ekran?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 karobagi

karobagi
  • 60 postów

Napisano 18 stycznia 2013 - 14:17

Witajcie, mam problem dzisiaj zauważyłem szparę między czarną, a aluminiową ramką. Mam gwarancję do 14.03.13r. i nie wiem czy takie coś podlega gwarancji. Może wy wiecie z góry dzięki za odpowiedź. Tu macie fotę :[ATTACH=CONFIG]13299[/ATTACH] Dodam jeszcze, Ze to nie jest rysa. Widać to po obu stronach ekranu.

#2 Sunmile

Sunmile
  • 241 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 stycznia 2013 - 14:26

na moje oko spuchła ci bateria, jak nie miał kontaktu z wodą to gwarancja, a jak go utopiłeś to komercyjne serwisy

#3 kucyk

kucyk
  • 1 918 postów

Napisano 18 stycznia 2013 - 14:27

nic ci sie nie odkleja, bateria ci wypycha obudowe, oddaj na gwarancje dostaniesz nowy telefon

#4 karobagi

karobagi
  • 60 postów

Napisano 18 stycznia 2013 - 14:33

na moje oko spuchła ci bateria, jak nie miał kontaktu z wodą to gwarancja, a jak go utopiłeś to komercyjne serwisy

Nie nie miał kontaktu z wodą. Tylna szybka po naciśnięciu odskakuje, byłem z tym w ispocie i powiedzieli, że to coś z baterią.

#5 Sunmile

Sunmile
  • 241 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 stycznia 2013 - 14:40

Puchnie Ci po prostu ze starości, miała jakiś defekt. Na gwarancję.

#6 karobagi

karobagi
  • 60 postów

Napisano 19 stycznia 2013 - 13:14

Wiecie może czy w ispocie wymienią mi od ręki na nowy telefon czy bede musiał czekać?

#7 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 19 stycznia 2013 - 13:37

Nikt Ci nigdzie od ręki nie wymieni nic. Najpierw musi serwis potwierdzić usterkę.

#8 PeGaZ666

PeGaZ666
  • 284 postów
  • SkądLondon, UK

Napisano 19 stycznia 2013 - 21:39

Albo puchnie ci bateria albo poprotsu wygiales telefon/ramke. To tez sie zdaza nawet i w 4/4s nie tylko w ip5(poczytaj opinie serwisow). Tel w tylniej kieszeni usiadles na nim itp... Pozatym czy to wina baterii to idzie sprawdzic w 10 sekund to tylko 2 srubki i tylna klapka zsuwa sie jak w zwyklych telefonach i widac wszystko jak na dloni. Albo na krawedzi aluminiowej ramki przyloz cos idealnie plaskiego linijke metalowa i zobacz czy ramka jest idealnie prosta. Jak to nie ramka to bateria (to tak na wypadek jakbys nie mial odpowiedniego srubokreta by sprawdzic baterie)

#9 iukasz

iukasz
  • 112 postów
  • SkądT-d

Napisano 20 stycznia 2013 - 12:33

Ja dzisiaj zauważyłem podobny problem. W moim 4S tez jakby odkleił się ekran przy prawej krawędzi tel. Z tym że u mnie nie widać szpary, tylko czuć pod palcem, ze jest luz i słychać delikatny stukot, takie kliknięcie. Można zauważyć też, że pod naciskiem palca ekran w tym miejscu lekko sie nagina i można go docisnąć. Telefon nie miał kontaktu z wodą i w ogóle nic złego mu się nie przydarzyło. Kupiłem go po premierze w listopadzie 2011 więc już po gwarancji... Jakieś sugestie? Poza tym działa sprawnie i mimo tego wkurzającego klikania wszystko śmiga.

#10 karobagi

karobagi
  • 60 postów

Napisano 20 stycznia 2013 - 13:22

Albo puchnie ci bateria albo poprotsu wygiales telefon/ramke. To tez sie zdaza nawet i w 4/4s nie tylko w ip5(poczytaj opinie serwisow). Tel w tylniej kieszeni usiadles na nim itp... Pozatym czy to wina baterii to idzie sprawdzic w 10 sekund to tylko 2 srubki i tylna klapka zsuwa sie jak w zwyklych telefonach i widac wszystko jak na dloni. Albo na krawedzi aluminiowej ramki przyloz cos idealnie plaskiego linijke metalowa i zobacz czy ramka jest idealnie prosta. Jak to nie ramka to bateria (to tak na wypadek jakbys nie mial odpowiedniego srubokreta by sprawdzic baterie)

Nie, nie usiadłem na nim ani nic z tych rzeczy. Telefon wczoraj oddałem do ispota. Teraz czekam, mam nadzieję, że wymienią na nowy.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych