Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Jak wyłączyć synchronizację aplikacji

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 aramil

aramil
  • 145 postów
  • SkądŁódź, Poland

Napisano 15 stycznia 2013 - 22:37

Nie wiem czy dobrze opiszę swój problem, ale spróbuje. Chodzi mi o sytuacje kiedy kupuje appke na jednym iPhonie a ona automatycznie ściąga się na pozostałe urządzenia, jak to można wyłączyć. Problem jest o tyle irytujący, że kiedy ja coś kupię, albo moja dziewczyna to automatycznie zapycha to nam pamięć i marnuje łącze.

#2 Newstad

Newstad
  • 665 postów

Napisano 15 stycznia 2013 - 22:48

Podłącz urządzenie do iTunes i tam w zakładce danego urządzenia (iPhone'a, iPad'a itd.), w "Apps" odznacz "Synchronizuj automatycznie nowe aplikacje".

#3 Homer

Homer
  • 9 977 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 16 stycznia 2013 - 00:41

Po cóż taka gimnastyka? Jest prostszy sposób:

Dołączona grafika

#4 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 16 stycznia 2013 - 01:22

Podłącz urządzenie do iTunes i tam w zakładce danego urządzenia (iPhone'a, iPad'a itd.), w "Apps" odznacz "Synchronizuj automatycznie nowe aplikacje".

Co za bzdura. Kolega powyżej już pojaśnił.

#5 Newstad

Newstad
  • 665 postów

Napisano 16 stycznia 2013 - 06:57

Działające rozwiązanie nazywasz bzdurą? Trochę kultury i ogłady, Kracek. Gimnastyka? Niech kolega Aramil wybierze sobie to rozwiązanie, które mu bardziej pasuje. Obydwa są tak samo proste i wymagają takiego samego nakładu pracy...

#6 maciekdzieciol

maciekdzieciol
  • 1 436 postów
  • SkądWarsaw, Poland

Napisano 16 stycznia 2013 - 08:51

wymagają takiego samego nakładu pracy...

Taa jasne... Twoim zdaniem, szybsze jest podpięcie iP do itunsa i tam odznaczenie, niż kliknięcie dwa razy na iP?

#7 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 16 stycznia 2013 - 09:48

Działające rozwiązanie nazywasz bzdurą? Trochę kultury i ogłady, Kracek. Gimnastyka? Niech kolega Aramil wybierze sobie to rozwiązanie, które mu bardziej pasuje. Obydwa są tak samo proste i wymagają takiego samego nakładu pracy...

Działające? Akurat ta opcja nie ma nic wspólnego z automatycznym pobieraniem. Jeżeli jest odznaczona (automatyczna synchronizacja nowych apek) telefon i tak pobierze aplikacje automatycznie jeżeli opcja pobierania automatycznego jest włączona.

#8 aramil

aramil
  • 145 postów
  • SkądŁódź, Poland

Napisano 17 stycznia 2013 - 21:41

Kracek masz rację to odznaczenie nic nie daje chodzi o to czy appki zakupione via iTiunes maja automatycznie wpadać na iP Dzięki Homer ten sposób jest tak oczywisty że ujawnia tylko moją głupotę :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych